|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 15:31 |
[Problem] Problem z przeniesieniem forum ;( |
Autor |
Wiadomość |
Netch7 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-04-2006, 22:58 [Problem] Problem z przeniesieniem forum ;(
|
|
|
Witam
Mam a raczej miałem forum na yoyo.pl w podkatalogu i kiedy wprowadzili coś takiego że kasują strone bez indexu to moja cała praca poszła do .... (3 miesiące)
Została mi tylko baza danych, no i tu zaczął sięproblem jestem 14 latkiem, więc dużą kasą niedysponuje to zacząłem sam myśleć jakoś mi się udało ale wynikł mi błąd który opisalem w poniższym temacie: http://www.przemo.org/php...=2948&start=120
Co do serwera to wykupiłem go z reklam google To więc proszę o pomoc z przeniesieniem bazy danych z yoyo.pl na masternet.pl Mogę zaoferować tylko reklame Przypominam że mam tylko baze na yoyo.pl i chce dzięki niej odbudować forum na masternet.pl
PS.: Nie wiedziałem gdzie to napisać więc piszę tutaj w końcu dział pomocy
Pozdro i myślę że znajdzie taka dobra dusza która pomoże mi w tej sparawie. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!