phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak zaistnie? w sieci
Autor Wiadomość
lukas79

Pomógł: 2 razy
Posty: 29
Wysłany: 29-08-2007, 11:56   

Mich@ł napisał/a:
Co do tych systemów wymiany linków to chciałbym apelowac o rozwage :] Bardzo łatwo dostać filtr na pozycjonowana fraze ;/


dokladnie zwlaszcza przy nowych domenach i zastanowcie sie i poczytajcie zanim wybierzecie system

co da aliasu to nie polecam :) - to tylko ramka i google nie widzi podstron a to z nich jest najwiecej wejsc

przyklad - na fraze forum jestem w top 10 - wejsc z tej konkretnef frazy jest 100-200 dziennie

na podstrony na rozne dziwne frazy (niszowki) ponad 3000
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
hat

Pomógł: 1 raz
Posty: 17
Wysłany: 16-09-2007, 15:13   

A czy są jakieś darmowe dodawarki??
 
     
JrQ-


Pomógł: 147 razy
Posty: 1387
Wysłany: 16-09-2007, 21:40   

Ja nie znam zadnych, ale jaki sens by miale wtedy platne ?
 
     
Woytec


Pomógł: 2596 razy
Posty: 7659
Wysłany: 17-09-2007, 13:12   

JarTSW napisał/a:
ale jaki sens by miale wtedy platne ?

Mogły by być lepsze od darmowych tak jak serwery :P
 
     
JrQ-


Pomógł: 147 razy
Posty: 1387
Wysłany: 30-11-2007, 17:05   

Pytanie:
Jak ustawić sobie opis w Google`ach przy podczas wyszukiwaniu:
http://www.google.pl/sear...aj+w+Google&lr=
Próbowałem zamiast:

Kod:
  {META_DESC}


Ale chyba nie widać zmian
 
     
Solinarius


Pomógł: 60 razy
Posty: 591
Wysłany: 01-12-2007, 18:17   

Kod:
  <meta name="keywords" content="TURNIEJE FIFA || FIFA 08 || TURNIEJE || FIFA TURNIEJE || GRAFIKA || TURNIEJE W FIFA || TURNIEJE Z NAGRODAMI || TURNIEJE W FIFE || FIFA07 || NAGRODY " />
 

W meta masz ustawione tylko keywords, które powinny być oddzielone przecinkami.
_________________
Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu :P
 
     
JrQ-


Pomógł: 147 razy
Posty: 1387
Wysłany: 01-12-2007, 19:20   

Czyli jak więc ustawić to co jest wyświetlane jako opis w google`ach?
 
     
Solinarius


Pomógł: 60 razy
Posty: 591
Wysłany: 04-12-2007, 19:54   

Najprościej jest wpisać description z panelu administracyjnego, w ustawieniach dodatkowych bodajże
_________________
Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu :P
 
     
witekp777

Posty: 2
Wysłany: 23-03-2008, 20:12   

Słyszałem, że na cba.pl niektóre systemy wymiany linków nie działają. Czy to prawda? Które działają?
 
     
Solinarius


Pomógł: 60 razy
Posty: 591
Wysłany: 09-04-2008, 20:28   

To zależy czego wymaga system i które funkcje są zablokowane na cba
_________________
Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu :P
 
     
prozak102

Pomógł: 1 raz
Posty: 43
Wysłany: 10-04-2008, 21:47   

Mich@ł napisał/a:
Co do tych systemów wymiany linków to chciałbym apelowac o rozwage :] Bardzo łatwo dostać filtr na pozycjonowana fraze ;/


Właśnie chyba taki dostałem :( I z tego miejsca chciałbym was zapytać, czy jest jakaś opcja pozbycia się tego filtra? Spadek nastąpił po zainstalowaniu linkme.
 
     
Solinarius


Pomógł: 60 razy
Posty: 591
Wysłany: 18-04-2008, 16:33   

Rób dalej to co robiłeś, nie przestawaj a z czasem wyjdziesz i nie będziesz stratny.
_________________
Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu :P
 
     
seba766

Posty: 32
Wysłany: 01-05-2008, 11:43   

mam taki problem poniewaz w http://www.katalogiseo.info/index.php zeby dodac strone do katalogow to trzeba miec pr 4+ a ja nie wiem jak to mam zwiekszyc, pododawalem systemy linkuj, linkor i linkujpro jak by ktos wiedzial co mam zrobic zeby to poprawic bym byl wdzieczny:)
 
     
arcy



Pomógł: 509 razy
Posty: 3762
Wysłany: 01-05-2008, 17:56   

seba766 napisał/a:
a ja nie wiem jak to mam zwiekszyc,

Przeczytać pierwszy post w tym, temacie i zacząć pozycjonować stronę...
_________________
| Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser
|
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
frazz

Posty: 11
Wysłany: 20-02-2009, 15:00   

Czy ma znaczenie do jakiej kategorii jest dodawana strona? Bo automatyczne dodawarki dodają gdzie popadnie stronę. :/
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę