phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
Arcade MOD v2.1.2
Autor Wiadomość
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 29-09-2006, 01:12   Arcade MOD v2.1.2

Arcade MOD v2.1.2 dostosowany do wersji phpBB by Przemo 1.12.5.

Brak jedynie spolszczenia dlatego jak by ktoś miał czas to może zrobić :)

W załaczniku jest również gotowa paczka która należy rozpakować i nadpisać pliki forum, Po czym w PA kliknać na Aktualizuj. (Arcade --> Aktualizuj)

[ Komentarz dodany przez: xlesiu: 01-11-2010, 11:19 ]
Dołączyłem plik lang_arcade.rar , spolszczenia dokonał xandersky w tym poście http://www.przemo.org/php...p=350257#350257
_________________
==> Mich@ł <==
Ostatnio zmieniony przez xlesiu 01-11-2010, 11:16, w całości zmieniany 4 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
SnoopDogg2


Pomógł: 76 razy
Posty: 357
Wysłany: 29-09-2006, 14:05   

Co robi ten mod?
 
     
Grohostaj

Posty: 20
Wysłany: 29-09-2006, 14:07   

Właśnie, pierwsze słyszę o takim modzie. Jeśli coś ciekawego, to napewno zainstaluję ;)

PS. Sądząc po instalacji, to jest mocny mod :D
 
     
Remczas


Posty: 16
Wysłany: 29-09-2006, 14:19   

Gry na forum :)
Tutaj mozne je pobrac http://www.phpbb-arcade.com/ezdloads.php
 
     
SnoopDogg2


Pomógł: 76 razy
Posty: 357
Wysłany: 29-09-2006, 14:22   

Zajefane a czy to bardzo obciaza serwer?? I czy mozna walnac te pliki gdy ma sie zainstalowanego spider_friendly ?
 
     
Remczas


Posty: 16
Wysłany: 29-09-2006, 14:33   

Zalezy jakie gry sobie wgrasz ;] Troche transferu to zezre, ale przynajmiej w pracy \ szkole sie nie nudzisz :P Z sp sie nie gryzie (przynajmiej u mnie ;) )
 
     
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 29-09-2006, 14:34   

SnoopDogg2 napisał/a:
I czy mozna walnac te pliki gdy ma sie zainstalowanego spider_friendly ?

gotowej paczki nie mozna wgrac bo niektóre pliki sie dubluja z tymi ze SF.

SnoopDogg2 napisał/a:
Zajefane a czy to bardzo obciaza serwer??

nie mam pojecia :D
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
Grohostaj

Posty: 20
Wysłany: 29-09-2006, 15:14   

Pewnie tak i to nieźle. Gry we Flashu nie należą do najmniejszych :-/
 
     
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 29-09-2006, 15:56   

Grohostaj, wszystk ozalezy ile osob bedzie korzystało z niego, jakij wielkosci beda gry itd ;)

zauwaz ze serwisy z grami online (flash) bez problemów działaja na zwykłych hodtingach ;) A wiec z obciązeniem nie bedzie problemu ;) Jedynie co to transfer wzrosnie troche :)
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
gdyl

Posty: 18
Wysłany: 29-09-2006, 17:38   

a jak przystosowac go do stylu UnholyTeam (v2.2) ( w PA chodzi ale naForum NIC:( )

PS. a jak zrobic by gra otwierala sie w nowym oknie??? tak jak tu http://s8.createphpbb.com/oleska/
_________________
Kocham Cię Oluś!
 
     
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 29-09-2006, 18:49   

gdyl, zedytuj pliki stylów.

gdyl napisał/a:
w PA chodzi ale naForum NIC:( )

tzn co ci nie chodzi ? konkretnie?

[ Dodano: 29-09-2006, 20:00 ]
Cytat:
PS. a jak zrobic by gra otwierala sie w nowym oknie???

juz zrobione :) sciagnij gotowa paczke i wgraj overal_header.tpl na nowo :)
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
gdyl

Posty: 18
Wysłany: 29-09-2006, 19:41   

:( wyedytowalem overal_header.tpl na nowo i nic :( nastapic wszystkie pliki??
_________________
Kocham Cię Oluś!
 
     
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 29-09-2006, 19:44   

gdyl napisał/a:
nastapic wszystkie pliki??

zalezy jezeli masz czyste phpBb by Przemo bez modówcto wgraj moja paczke i otem zedytuj pliki stylu tylko.
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
gdyl

Posty: 18
Wysłany: 29-09-2006, 19:48   

wszystko dziala ale np. wlacze gre to otwiera sie w tym samym oknie :(
luknij: http://gdyl.gd.funpic.de/viewforum.php?f=44

Niestety czystego phpBB Przemo nie mam mam kilka MODow
_________________
Kocham Cię Oluś!
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 29-09-2006, 20:20   

gdyl, zerkne do instrukcji bo moze gdzies sie machnąłem .

[ Dodano: 29-09-2006, 21:24 ]
no nie wiem w instrukcji jest ok

[ Dodano: 29-09-2006, 21:26 ]
Kod:
Sorry, You Have NO Access to that Game

nie dodałes gry ;)
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



Koszulki informatyczne



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

darujsobie.pl - Sklep z gadżetami

• Zamów reklamę