phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
Arcade MOD v2.1.2
Autor Wiadomość
mateusz880

Posty: 1
Wysłany: 05-02-2011, 23:33   

Witam

Wczoraj zainstalowałem ten dodatek fajny on.
Tylko dlaczego ja mogę grać a inni zwykli gracze nie mogą.
Świeża instalacja dodatku, gry z importowałem.
Kto wie dlaczego.

[ Dodano: 22-02-2011, 17:14 ]
odświeżam temat




Zapraszam na bosgta.tk
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
konsum

Pomógł: 2 razy
Posty: 126
Wysłany: 26-03-2011, 02:48   

xandersky napisał/a:
Witam

Jako że dużo osób pyta o spolszczenie tej modyfikacji to udostępnie wam moją wersję..

Od strony wizualnej mod spolszczony niemal w 100%
Panel Administracyjny po części.. Pracuje nad nim i niedługo pewno będzie spolszczony również :-)

DEMO: http://zajefajna.com/activity.htm

Pozdrowionka...

Pliczek nalezy wypakować i nadpisać do : language-->lang_polish


Też mi spolszczenie , spolszczyłeś chyba z trzy tabelki , a reklamę swoja wywaliłeś w tych grach jakbym nie wiem co zrobił. Żałosny chłopaczyna
 
     
Hipek

Posty: 5
Wysłany: 05-05-2011, 14:06   

Odświeżam temat.

Mógłby ktoś przetłumaczyć porządnie ? Bo ja się za to wziąłem, ale fatalnie wyszło ...

Byłbym bardzo wdzięczny.
 
     
Gangst3r


Pomógł: 4 razy
Posty: 207
Wysłany: 26-05-2011, 23:19   

Ja się za to zabieram :) Przetłumaczyłem sobie Shop Mod i Cash Mod :) więc i z tym sobie dam rady :) Myślę, że się wyrobię do końca miesiąca, ale to jest z własnej woli, więc pytania kiedy będzie, jak prace, ile już przetłumaczyłeś będą zbędne ;] praca, studia i życie osobiste skutecznie odejmują czas :)

[ Dodano: 30-05-2011, 20:34 ]
Pełne polskie spolszczenie dla Arcade Mod v2.1.2
Co zostało zrobione:
- przetłumaczono wszystkie opcje w panelu administracyjnym
- przetłumaczono główne Arcade Mod w PA
- całość zawiera polskie znaki

Mała poprawka tłumaczenia dla PA:
Otwórz admin/modules_data.php:
ZNAJDŹ:
Kod:
    'Arcade' => array(
    'Configuration' => array("admin_arcade.$phpEx", 80),
    'Switches' => array("admin_arcade.$phpEx?mode=switches", 81),
    'Categories'=> array("admin_arcade.$phpEx?mode=categories", 82),
    'Add'=> array("admin_arcade.$phpEx?mode=add_game", 83),
    'Edit'=> array("admin_arcade.$phpEx?mode=edit_games", 84),
    'Import'=> array("admin_arcade.$phpEx?mode=import_game", 85),
    'Reset' => array("admin_arcade_reset.$phpEx?mode=home", 86),
    'Set' => array("admin_arcade_set.$phpEx?mode=home", 87),
    'Update' => array("admin_arcade_update.$phpEx", 88),

ZAMIEŃ, NA:
Kod:
    'Arcade' => array(
    'Configuration' => array("admin_arcade.$phpEx", 80),
    'Dodatkowe' => array("admin_arcade.$phpEx?mode=switches", 81),
    'Categories'=> array("admin_arcade.$phpEx?mode=categories", 82),
    'Dodaj grę'=> array("admin_arcade.$phpEx?mode=add_game", 83),
    'Edit'=> array("admin_arcade.$phpEx?mode=edit_games", 84),
    'Importowanie'=> array("admin_arcade.$phpEx?mode=import_game", 85),
    'Reset' => array("admin_arcade_reset.$phpEx?mode=home", 86),
    'Ustaw' => array("admin_arcade_set.$phpEx?mode=home", 87),
    'Update' => array("admin_arcade_update.$phpEx", 88),


Paczka ze spolszczeniem w załączniku. Wystarczy nadpisać pliki.
 
     
kubpica

Posty: 6
Wysłany: 10-06-2011, 19:51   

trzeba ustawić jakieś atrybuty ? www.pr3forum.ugu.pl - zobaczcie i powiedzcie co mam zrobić ... proszę !
 
     
Gangst3r


Pomógł: 4 razy
Posty: 207
Wysłany: 15-06-2011, 12:33   

Źle wykonana instrukcja.
 
     
kubpica

Posty: 6
Wysłany: 16-06-2011, 12:05   

Gangst3r napisał/a:
Źle wykonana instrukcja.


nie źle wykonana instrukcja tylko źle zainstalowane gry miałem ... jak nie wiesz to nie pisz
 
     
jasiek65

Pomógł: 6 razy
Posty: 54
Wysłany: 22-06-2011, 14:33   

Ja mam taki problem...

Niektóre gry, zamiast wysyłać punkty do newscore.php, wysyłają do index.php?act=Arcade&do=newscore

Nie lubię grzebać, bo wychodzę z takiego założenia, że zepsuje sobie jakąś modyfikację...

Dlatego wyedytowałem plik .htaccess

Dopisując taki kod:

Kod:

RewriteRule index.php?act=Arcade&do=newscore$ newscore.php [L]



Niestety to nie działa... Powie mi ktoś jak zmodyfikować index.php albo rewrite_config.php lub .htaccess, aby wszystko chodziło jak należy.
 
     
mocny912
Czarna lista

Posty: 80
Wysłany: 04-10-2011, 15:59   

witam wszystko poinstalowałem ale nnie mogę wyedytować mojego pliki overall header za pomoc dzięki jest on w załączniku oraz mam pytanie gdzie wrzucić ten plik lang_arcade.

to więc tak mam taki log z arcade--> auktualizuj
Current Version: 2.1.2

UPDATE phpbb_ina_data SET version = '2.1.2' DONE.!


ALL DONE - Page Refresh Required.

może mi ktoś powiedzieć dlaczego nic nie widać na forum oraz sprawdzić mi overall header

http://www.forum-chocieborz.ugu.pl
_________________
mocny
 
     
a9u9u


Pomógł: 27 razy
Posty: 612
Wysłany: 14-01-2012, 14:47   

czy paczki w pierwszym poście zawierają spolszczenie i są najnowsze?
_________________
#me {work: hard !important}
MOJE: [ Pagination like phpBB3 ] ; [ Info for IE users ]
 
     
el_plecinio

Pomógł: 3 razy
Posty: 90
Wysłany: 14-02-2012, 16:21   

Witam?

co sie dzieje? Gdy gram jako administrator to zapisują mi sie wyniki, a przez zwykłe konto to pisze "bład - zła gra" czy jakoś tak :?
 
     
a9u9u


Pomógł: 27 razy
Posty: 612
Wysłany: 14-02-2012, 18:32   

proszę o informację skąd macie do tego gry... w paczce ich niema, a aktualizacja nie działa...
_________________
#me {work: hard !important}
MOJE: [ Pagination like phpBB3 ] ; [ Info for IE users ]
 
     
Tomy24


Pomógł: 9 razy
Posty: 62
Wysłany: 14-02-2012, 23:29   

Przyłączam się do postu. Gdzie znaleźć gry? Próbowałem z BB3 ale nie działają.
Ostatnio zmieniony przez Woytec 15-12-2013, 20:13, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
krystianmagdzia


Pomógł: 9 razy
Posty: 158
Wysłany: 17-03-2013, 23:22   

Odkopie troche temat, ale czy ktoś słyszał o jakiejś nowej modyfikacji w tym stylu ?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę