|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:37 |
Forum w wersji 1.8 a MySQL - 1.7 |
Autor |
Wiadomość |
Magos

|
Wysłany: 03-06-2004, 20:01 Forum w wersji 1.8 a MySQL - 1.7
|
|
|
Problem brzmi.
Mam forum na lycos. Lycos zablokował doj?cie na ftp (wszystkim). Nie mam wersji forum Przema w wersji 1.7 a na lycosie miałem. Czy mogę zainstalować gdzień forum w wersji 1.8 i zgra? bazą danych z tego na lycos?. Czy to zadziałał. |
_________________ Ehh.... i z lycosem na świecie... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
DjDuDi

|
Wysłany: 03-06-2004, 20:20
|
|
|
zadziała tylko bedziesz musia? zrobic update bazy danych... tak jak bys instalować 1.8 na całe 1.7.... dokładne info znajdziesz w spakowanym 1.8 |
_________________ Gość Zapraszam cię na moją stronę www.DjDuDi.pl |
|
|
|
 |
Crack

|
Wysłany: 03-06-2004, 20:25
|
|
|
Możesz. W katalogu scripts masz plik update17-18.php który zaktualizuje bazą danych. Jesli chcesz możesz zamiast tego skryptu wgrać bazą z wersji 1.7 na serwer, w póżniej doczyta? aktualizacj? z pliki update17-18.sql (te? z katalogu scripts). |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!