|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: arcy 25-10-2006, 18:45 |
[Problem] Pomieszane style ? |
Autor |
Wiadomość |
Patricko

|
Wysłany: 23-10-2006, 23:16 [Problem] Pomieszane style ?
|
|
|
Witam.
Na moim forum wgrałem Deox'a.
No i normalnie mam jeszcze SubSilver'a.
Zainstalowałem Deox'a, ustawiłem jako domyślny i wszystko ok.
W pliku overal_header.tpl, zmieniłem tylko szerkość ( drugi problem opisałem w temacie niżej ).
Po pewnym czasie style się wymieszały po prostu. Belki z subsilver'a, buttony z deox'a.
Nie wiem zupełnie co się mogło stać. Podmieniłem nawet overal_header'tpl na oryginalny.
Nadal to samo... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
sharki

|
Wysłany: 23-10-2006, 23:19
|
|
|
Cytat: | http://forum.psp.moron.pl |
Jeśli chodzi o ten styl to rpzecież jest to całkiem inny i nie widzę aby coś było wymieszane ... |
|
|
|
 |
Patricko

|
Wysłany: 23-10-2006, 23:35
|
|
|
Już to naprawiłem.
Przeinstalowałem styl i wszystko jest OK.
Przepraszam.
Link do forum to: www.pforcea.8u.pl |
|
|
|
 |
sharki

|
Wysłany: 23-10-2006, 23:37
|
|
|
Następnym razem podawaj link do forum w pierwszym poście. Inaczej Administracja będzie usuwac ... |
|
|
|
 |
Balas
|
Wysłany: 25-10-2006, 18:45
|
|
|
Takie zachowanie bedziesz mial zawsze, gdy edytujesz ten styl przez PA. Aby sie tego pozbyc skopiuj zawartosc pliku Deox.css do Deox.tps i wszystko bedzie OK |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!