phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:29
Nowy Download, zobaczcie
Autor Wiadomość
senna

Posty: 5
Wysłany: 06-10-2010, 21:23   

ekhm, zainstalowałam i co?
nie mam panelu w PA.
czym to może byś spowodowane?
_________________
Śmiała się, jak ktoś, kto od dawna dumał nad życiem i wreszcie zrozumiała żart...
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 07-10-2010, 16:01   

Nie masz panelu w panelu :mrgreen: ?
Podeślij do załącznika admin/modules_data.php i admin/index.php.
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
senna

Posty: 5
Wysłany: 08-10-2010, 13:27   

Chodziło mi oczywiście o to, że nie mam w PA panelu downloadu.
Strona z downloadem normalnie działa, ale nie mogę dodać żadnego pliku, bo nie mogę utworzyć kategorii, no i nie mam ustawień downloadu.
A wydaje mi się, że zmieniłam wszystko prawidłowo...
 
     
Woytec


Pomógł: 2596 razy
Posty: 7667
Wysłany: 08-10-2010, 15:28   

Zobacz ten
 
     
senna

Posty: 5
Wysłany: 08-10-2010, 19:43   

Jest, działa!
Śliczne dzięki i buziaczki : )
_________________
Śmiała się, jak ktoś, kto od dawna dumał nad życiem i wreszcie zrozumiała żart...
 
     
pwak

Posty: 3
Wysłany: 26-01-2011, 10:26   

Witam,

Posiadam ten dodatek zainstalowany na forum. Działa wyśmienicie, lecz po przeniesieniu forum na nowszego apacha 2.2.17 oraz php 5.3.4, przestało częściowo działać. Otóż problem polega na tym, że po kliknięciu na kategorię pojawia się pusta strona (nie pojawia się tylko ta strona, reszta działa poprawnie). Nie pokazuje żadnego błędu. W logach także nic nie ma. Może ktoś z Was spotkał się z podobnym przypadkiem ?

Pozdrawiam,
pwak
 
     
vakacjus

Posty: 45
Wysłany: 15-03-2011, 17:25   

Kod:
Warning: include(language/lang_polish/lang_downloads.php) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/vakacjus/domains/cs-family.com.pl/public_html/includes/functions.php on line 856

Warning: include(language/lang_polish/lang_downloads.php) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/vakacjus/domains/cs-family.com.pl/public_html/includes/functions.php on line 856

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'language/lang_polish/lang_downloads.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/vakacjus/domains/cs-family.com.pl/public_html/includes/functions.php on line 856

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vakacjus/domains/cs-family.com.pl/public_html/includes/functions.php:856) in /home/vakacjus/domains/cs-family.com.pl/public_html/includes/functions.php on line 1744

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vakacjus/domains/cs-family.com.pl/public_html/includes/functions.php:856) in /home/vakacjus/domains/cs-family.com.pl/public_html/includes/functions.php on line 1747


Combo breaker :D , w instrukcji jest pare niejasności ponieważ nie ma niektórych wpisów.

Moja 856 :

Kod:
    include($forum_root_path . 'language/lang_' . $board_config['default_lang'] . '/lang_downloads.' . $phpEx);


Okolice 1744 i 1747

Cytat:
// Send HTTP/1.1 codes on redirect
if ($http_code == 303)
header('HTTP/1.1 303 See Other');
else if ($http_code == 301)
header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently');
header('Location: ' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url);
exit;
}


[ Dodano: 15-03-2011, 17:25 ]
Co musze zrobić aby do panelu admina się dostać :P ?
 
     
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 15-03-2011, 18:10   

vakacjus, wrzuć pliki dołączone do modyfikacji.
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
vakacjus

Posty: 45
Wysłany: 15-03-2011, 18:38   

Wrzuciłem :) , modyfikacja nie warta zachodu dopóki - dopóty jej ktoś na Przemo nie przepisze. Proponuje zamknąć ^^
 
     
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 15-03-2011, 18:54   

http://cs-family.com.pl/l...g_downloads.php - właśnie widzę, jak wrzuciłeś.
vakacjus napisał/a:
Proponuje zamknąć ^^
A ja Tobie proponuje zacząć czytać instrukcje.
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
vakacjus

Posty: 45
Wysłany: 17-03-2011, 18:13   

Matteo napisał/a:
http://cs-family.com.pl/language/lang_polish/lang_downloads.php - właśnie widzę, jak wrzuciłeś.
vakacjus napisał/a:
Proponuje zamknąć ^^
A ja Tobie proponuje zacząć czytać instrukcje.


Nie należę do osób cierpliwych i wypraszam sobie tego typu uwagi. Modyfikacja uwzględnia niektóre ścieżki, które nie występują w nowej wersji przema. I nie zobaczysz tego zlinkowanego scie**a bo usunąłem tą modyfikację. Co każdy rozumny by wywnioskował po zlinkowaniu czegokolwiek.
 
     
japi55


Pomógł: 570 razy
Posty: 1447
Wysłany: 17-03-2011, 19:35   

Cytat:
Nie należę do osób cierpliwych i wypraszam sobie tego typu uwagi. Modyfikacja uwzględnia niektóre ścieżki, które nie występują w nowej wersji przema. I nie zobaczysz tego zlinkowanego scie**a bo usunąłem tą modyfikację. Co każdy rozumny by wywnioskował po zlinkowaniu czegokolwiek.


Haha :)

Nie czytasz instrukcji, nie wrzuciłeś plików i zwalasz na dziurawego moda.

To tak jakby Ci się rozwiązał but i byś go reklamował bo nie umiesz zawiązać.
 
     
vakacjus

Posty: 45
Wysłany: 17-03-2011, 19:49   

Szkoda, że nie można edytować swoich postów no ale cóż, nie widziałeś co się działo gdy ta modyfikacja i tu podkreślę "JESZCZE BYŁA" , więc po prostu się nie udzielaj. Pisze jak było. Wszystkie pliki dobrze wgrałem jeżeli masz jeszcze wątpliwości to wejdź na moje forum jest tam wiele co prawda łatwych modyfikacji i wszystkie zostały dobrze wgrane i edytowane. Nie chce mi się ściągać tego moda po raz wtóry aby udowodnić Ci, że includes mają zupełnie inne wpisy niż te umieszczone w tej instrukcji. Nie wchodzę już w ten temat więc pisz sobie co chcesz, modyfikacja albo jest niesprawna albo po prostu kłóciła mi się z inną modyfikacją przez co nie mogłem znaleźć danych zmiennych. Innej alternatywy nie ma.

. , Pozdrawiam.
 
     
RiceSilver


Pomógł: 26 razy
Posty: 294
Wysłany: 27-07-2011, 11:12   

Hmmm,sorka za odświeżenie,ale czy ten mod jest w pełni sprawny i działa w wersji 1.12.6?
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 14-09-2011, 17:33   

Tak.
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę