phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 21:37
Ogłoszenie i błąd przy logowaniu !!
Autor Wiadomość
Opatrznoœć

Wysłany: 23-06-2004, 10:07   Ogłoszenie i błąd przy logowaniu !!

Dodałem głoszenie i teraz nie mam szans się zalogować, bo za każdym razem mnie wywala do logowania mimo że podaj dobre hasło :!: To samo mają inni userzy :!: Co mam zrobić by naprawi? ogłoszenia :?: Dodano moduł ze statystykami i moduł do czytania postów, a także przez pomy?ke uruchomiono poprawke nr 5 mimo że wersja ta już ją zawierała :!:

Gadatliwa Kasia 

Ryrzy

Wysłany: 23-06-2004, 10:20   

www.pasja.int.pl/forum to twoje forum ?? jestes Piciu1000 ??

Opatrznoœć

Wysłany: 23-06-2004, 10:26   

nie to nie jest moje forum ja pomagałem przy dodawaniu modów a że mody dodawałem wczoraj a ogłoszenie dzisiaj to nie jestem przekonany czy ja czegoś nie skopałem :oops:

szczuru

Wysłany: 23-06-2004, 12:30   

2 Pytania Do Tego Problemu Gdzie w Bazie/Plikach Jest Zapisane Ogłoszenie i Gdzie w Bazie/Plikach jest ustawiony domyślny Theme?

Przemo

Wysłany: 23-06-2004, 17:23   

Opatrzno??, może zwaliłe? kod html w tym ogłoszeniu. I sprecyzuj gdzie sie nie da logowac na str. głównej czy po wejściu w Login ?

Opatrznoœć

Wysłany: 24-06-2004, 12:27   

Można było się normalnie logować jak było w?. auto logowanie a teraz jak sie klika w wpisuje login to prze?uca, chyba nie zmknąłem tagów :/ Ale dobra w bazie usunołem ogloszenie i jest spx, lecz po tej 5 poprawce zwali?y się załączniki ankieta i profil, więc zrobićem beckup i wgrałem żadnie nowe pliki chce wrzucać beckup uzywając modułu do wgrywania duzych baz, a tu co chile błąd, znajomy powiedział mi żeby lecia? dalej i będzie ok no to pomijałem linijki, ale po zakończeniu mam co takiego:

Anonymous user not exist in database or not ID -1 or not username Anonymous
Check your mysql_basic.sql file and add correctly anonymous user

Crack

Wysłany: 24-06-2004, 20:21   

Wykonaj polecenie MySQL:
Kod:
INSERT INTO `phpbb_users` VALUES (-1, 0, 'Anonymous', '', 0, 0, 0, 1088101189, 0, 0, '1.00', NULL, 'polish', '', 0, 0, 0, NULL, 0, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 0, 1, 0, 1, 0, 0, '', 0, '', '', '', '', '', NULL, '', 1, 1, '', '', '', '', '', '', '', '15', '35', '35', 999999, 0, NULL, NULL, 0, NULL, 1, 1, 999999, 0, 0, NULL, NULL, 1, 1, 0, 1, 0, 1, 2, 2, 1, 1, 0, 1, 0, 0, 0, NULL, NULL);

Gadatliwa Kasia 

szczuru

Wysłany: 25-06-2004, 07:41   

Ju Wszystkie Problemy Rozwiązane Admin Pasji Wrzucić Backup'a Wg. mnie Topic Można Zamkna?.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi