|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 17:32 |
[Problem] Przeniesienie forum z katalogu /forum do głównego |
Autor |
Wiadomość |
Mooserix
|
Wysłany: 29-01-2007, 16:54 [Problem] Przeniesienie forum z katalogu /forum do głównego
|
|
|
Elo
Chce dokonać operacji wymienionej powyżej. Wczoraj troszke pokręciłem i musiałem ratować się phpMyAdminem. Wiem, że były już takie tematy, jednak odnośniki z nich dotyczyły postów, które zostały usunięte. Dlatego prosze o pomoc.
Pozdrawiam i z góry thx |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
otacon

|
Wysłany: 29-01-2007, 17:02
|
|
|
Na przyszłość napisz w treści posta problem, a nie pisz czegoś takiego w stylu "jak wyżej".
Musisz w phpmyadmin zmienić wpisy w tabeli $prefix_config o nazwie server_name i script_patch. W twoim przypadku powinno wystarczyć ustawienie script_patch na "/"
Pozdr. |
_________________ Pozdrawiam Cię Gość! |
|
|
|
 |
facet

|
Wysłany: 31-01-2007, 18:16
|
|
|
Hejka,
A ja mam takie pytanie: mam forum w katalogu głównym hostingu. Chciałbym przenieść forum do subdomeny (chodzi o www.twojsport.pl, zamienić na forum.twojsport.pl).
Czy wystarczy utworzyć nową subdomenę, przenieść z katalogu głównego forum i zmienić w PA adres skryptu? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!