|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 17:32 |
[problem] rozjezdzaja mi sie posty |
Autor |
Wiadomość |
littlebetter
|
Wysłany: 31-01-2007, 21:25 [problem] rozjezdzaja mi sie posty
|
|
|
mam problem, po dodaniu tekstu do fotek pod ostatnia fotka pozostaje bardzo duuuzo wolnego miejsca. dlaczego tak sie dzieje i jak ewentualnie mozna to naprawic? dzieje sie tak zawsze jak dodam tekst do fotek.
przyklad TUTAJ |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
otacon

|
Wysłany: 31-01-2007, 21:33
|
|
|
ja oczywiscie napisze, ze nie widze zadnego wolnego miejsca pod ostatnim zdjeciem.. no przynajmniej na operze... |
_________________ Pozdrawiam Cię Gość! |
|
|
|
 |
littlebetter
|
Wysłany: 31-01-2007, 21:37
|
|
|
zgadza sie, jak kozystam z IE to sie nic nie dzieje, ale jak wchodze przez Mizille wowczas sie rozjezdza |
|
|
|
 |
Orlin
|
Wysłany: 31-01-2007, 22:10
|
|
|
To chyba dzieje się tak (w FF) dlatego, że fotki są przeskalowywane (pomniejszane) - by się forum nie rozjeżdżało - a rozmiar komórki w tabeli jest brany dla (jeszcze) nieprzeskalowanych fotek - możesz np. ręcznie stworzyć miniatury i umieścić je tak:
[ url=...adres_duzej_fotki][ img]adres-malej-fotki[/img][/url].
Być może w FF 2.0 poprawiono to małe niedociągnięcie.
Także pewnie zauważyłeś, że po kliknięciu na miniatury lub (czasem) odświeżeniu strony rozmiar jest już OK. |
_________________ Pomoc przy przenoszeniu i/lub odtwarzaniu forum |
Ostatnio zmieniony przez Orlin 16-03-2007, 17:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Oyster
|
Wysłany: 01-02-2007, 09:43
|
|
|
No niestety, pod FF 2.0.0.1 jest to samo... |
_________________ e-Pogoda - najlepszy serwis pogodowy w Polsce |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!