|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 17:32 |
[problem] pusta strona login.php |
Autor |
Wiadomość |
Maqiux2
|
Wysłany: 08-02-2007, 11:23 [problem] pusta strona login.php
|
|
|
Witam!
Aktualizowałem forum phpbb 2.0.22 na najnowsze forum by Przemo zgodnie z instrukcją. Wszystko chyba poszło dobrze i nie było żadnych błędów ale nie mogę wczytać pliku login.php. Kiedy loguje się przez szybki formularz na stronie głównej to mogę wejść na forum bez problemu, jednak chcąc wejść do PA muszę przejść ponownie przez logowanie i wtedy jest problem. Jeśli to coś pomoże, to udało mi się wejść do PA na jeden sposób, otóż: skopiowałem plik login.php ze starej wersji forum, kliknąłem link do PA, następnie znów skopiowałem plik login.php z forum by Przemo, wpisałem login i hasło i udało mi się wejść do PA. Próbowałem tam zmieniać nazwę domeny ścieżkę skryptu, ale nie przynosiło to efektu. Jeśli ktoś zna przyczynę to proszę o odpowiedź.
Dzięki |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Mich@ł

|
Wysłany: 08-02-2007, 11:26
|
|
|
Podaj adres forum... |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
Maqiux2
|
|
|
|
 |
Raknor
|
Wysłany: 08-02-2007, 14:39
|
|
|
Masz uszkodzony plik config.php
Cytat: | • You have damaged: config.php file !
• File must begin with: <?php and finish with ?> with any other chars (spaces, tabs or new line) before <?php and after ?>
• You must correct the file !
• Remember it is not mistake, if your text editor can not see this space, tab or new line, use other editor with operating multi (CR/LF) format or create new file with clean content.
• Forum will not work correctly with damaged config.php file. |
|
|
|
|
 |
Maqiux2
|
Wysłany: 08-02-2007, 15:04
|
|
|
Pomogło
Wielkie dzięki!! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!