|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 21:40 |
restart ustawien ? dostep dla grupy vip ? -> na wybranym |
Autor |
Wiadomość |
life is life
|
Wysłany: 11-05-2007, 15:14 restart ustawien ? dostep dla grupy vip ? -> na wybranym
|
|
|
1. Wydaje mi sie ze jak ułatwiałem ostatnio forum konfiguracja, to nie które opcje sie zrestartowały
2. Mam pytanie jak zrobić by do wybranego forum mieli tylko dostęp osoby z grupy VIP tak jak na tym forum szukałem szukałem i nie mogę znałeś
3. Jak ustawić by przy szybkiej odpowiedzi nie było tego "Wygaśnie za xx" dni nie mogę tego znaleść w PA bo pisze posty a one znikają
Help Me Please
Szukałem podobnych tematów ale nie mogłem znaleść albo źle szukałem
Z góry dziękuje . . . |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dlugi

|
Wysłany: 11-05-2007, 15:16
|
|
|
1. bylo wiele razy o tym na forum
2. bylo wiele razy o tym na forum
3. edytuj quick_reply.tpl i wyrzuc expire box |
|
 |
Piotreek
|
Wysłany: 11-05-2007, 16:53
|
|
|
life is life napisał/a: | 2. Mam pytanie jak zrobić by do wybranego forum mieli tylko dostęp osoby z grupy VIP tak jak na tym forum szukałem szukałem i nie mogę znałeś |
1. Utwórz grupę VIP
2. Utwórz forum, do którego ta grupa ma mieć dostęp
3.W PA>Fora>Zezwolenia> w zależności np. od tego czy to forum ma być widoczne także dla innych, poznaznaczaj "prywatne"
4. Wejdź w PA>Grupy>Zezwolenia, wybierz grupę VIP i przy Forum, do którego ta grupa ma mieć dostęp zaznacz "Dostęp zezwolony" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!