|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Sterownik do karty |
Autor |
Wiadomość |
bankesta1

|
Wysłany: 18-06-2007, 23:43 [Problem] Sterownik do karty
|
|
|
Witam , mam u siebie w kompie karte graficzną nvidia geforce 2 MX 100/200 ściągnąłem do niej sterowniki ale przy instalacji wyskakuje mi takie info: "program instalacyjny Nvidia nie może znależć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem." Nie wiem co teraz, może ma ktoś namiary na stery , które bez problemu zainstaluje ?
Pozdro |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Meon

|
|
|
|
 |
bankesta1

|
Wysłany: 19-06-2007, 10:42
|
|
|
Płatne stery mnie nie intereresują zresztą te co nie chcą się zainstalowac zassałem z oficjalnej strony nividia. Więc jakom mam pewność , że tamte będą działać |
_________________ Faja po kolana |
|
|
|
 |
Meon

|
|
|
|
 |
Raknor
|
Wysłany: 19-06-2007, 12:24
|
|
|
A może byś napisał jaką wersję sterowników próbujesz zainstalować. |
|
|
|
 |
bankesta1

|
Wysłany: 20-06-2007, 10:26
|
|
|
Zainstalowałem 91.31_winxp2kmce_international_whql coś takiego tylko nie wiem co się stało bo od tego momentu zaczęły mi się ciąć filmy tzn. jak nie mam włączonego pełnego ekranu to jest oki, ale jak dal pełen ekran to się tnie, i napisy wyglądają jakby miały poksele, no są takie nie wyrazne graficznie... nie wiem czemu tak się dzieje. |
|
|
|
 |
Raknor
|
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 20-06-2007, 16:07
|
|
|
bankesta1, a po kij ci sterowniki ? w XP mozesz na standardowych smigać ;D
No tyle że sobie nie pograsz za bardzo;P |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bankesta1

|
Wysłany: 20-06-2007, 22:58
|
|
|
Do gierki potrzebuje bez sterów się tnie a ze sterami jest ok ale znowu filmy się tną czeski film |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!