phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:30
Quick Post Edit 4.1
Autor Wiadomość
tosiek


Pomógł: 109 razy
Posty: 1418
Wysłany: 28-07-2008, 20:57   

Ta nowa wersja faktycznie działa ale nadal ma problemy z html i na odwrót czyli jak coś tam w htmlu często przekształca jakoś tak dziwnie a gdy dam normalny tekst ale gdzie jest dużo znaczników img i url przy edycji czasami wywala kod html jakiś nie zrozumiały
_________________
Naprawa krzaczków oraz chińskich literek, przywracanie polskich znaków jak i przenoszenie forów to codzienność... wczorajszość i jutrzejszość.
tosiek - istota śmiertelna, potrafiąca umierać do trzech razy...
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Knofel



Pomógł: 69 razy
Posty: 796
Wysłany: 28-07-2008, 21:21   

m@rcin... napisał/a:
Knofel, po edycji pliku zmienia się kodowanie i są krzaczki


Co ?? Postu czy pliku ??
_________________
Reklamuje swoje forum
 
     
m@rcin...

Pomógł: 11 razy
Posty: 213
Wysłany: 28-07-2008, 21:24   

Knofel napisał/a:
Co ?? Postu czy pliku ??

oj.. przejęzyczenie.. ma być postu oczywiście :)
 
     
paniczow

Pomógł: 2 razy
Posty: 181
Wysłany: 30-07-2008, 02:49   

witam, mam mały problem z tym modem, wszystko w załaczniku.

user: test
h: test
 
     
CMP


Pomógł: 27 razy
Posty: 241
Wysłany: 30-07-2008, 11:20   

paniczow, musiałeś źle zedytować plik viewtopic_body.tpl
_________________
-> http://chucktv.pl/ Polskie centrum fanów serialu Chuck
-> http://forum.chucktv.pl/
-> Jeśli chcesz mieć unikalny styl na swoim forum, napisz na PW, GG lub email.
-> Wykonuje instalacje, aktualizacje, wgrywanie modów i przeróbki stylów.
 
     
paniczow

Pomógł: 2 razy
Posty: 181
Wysłany: 30-07-2008, 11:35   

niestety chyba nie w tym pliku, możliwe że jest to błąd z pliku: images/jsscripts.js

??
 
     
siekierzynski


Pomógł: 10 razy
Posty: 169
Wysłany: 30-07-2008, 12:53   

paniczow, wrzuć plik viewtopic_body.tpl jako załącznik lub wyślij do mnie na priv
 
     
paniczow

Pomógł: 2 razy
Posty: 181
Wysłany: 30-07-2008, 13:01   

Z góry dziękuje za zainteresowanie.



Problem zostyał rozwiązany, a był nim kod automatycznie wstawiany przez home (statystyka) wystarczyło ją wyłączyć w panelu home.

A wpadł na to siekierzynski, dałbym pomógł ale nie moge :/

Dzięki :D
 
     
meschiash

Pomógł: 1 raz
Posty: 103
Wysłany: 04-08-2008, 14:50   

Takie coś ??
_________________
Pozdrawiam Tomasz
Gość pomogłem Tobie? Ciesze się :D | Jeśli Ty mi pomogłeś to dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez meschiash 05-08-2008, 13:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
ARMOR_CAGE


Posty: 56
Wysłany: 04-08-2008, 17:29   

To konto zostało wyłączone
Proszę skontaktować sie z administracją w celu przywrócenia konta.

Nie mogę poprać
 
     
Knofel



Pomógł: 69 razy
Posty: 796
Wysłany: 04-08-2008, 21:40   

meschiash, to przez te 'expertow' problem jest z tymi ' ' będe to musiał poprawić.

ARMOR_CAGE, cierpliwości
_________________
Reklamuje swoje forum
 
     
meschiash

Pomógł: 1 raz
Posty: 103
Wysłany: 05-08-2008, 08:32   

Kolejny problem związany z szybszą możliwością edycji postów. Otóż zniknęło ograniczenie czasowe co do edycji postów - userzy mogą zmieniać posty dzisiejsze z popołudnia jak i te z np. 16 lipca pomimo 1h ograniczenia. A do tego, mimo że są już inne posty, przy zmienionym nie ma starego dopisku "Post został zmieniony (bla bla bla)".
_________________
Pozdrawiam Tomasz
Gość pomogłem Tobie? Ciesze się :D | Jeśli Ty mi pomogłeś to dziękuję.
 
     
Knofel



Pomógł: 69 razy
Posty: 796
Wysłany: 05-08-2008, 18:26   

Wrzuciłem w załącznik
_________________
Reklamuje swoje forum
 
     
meschiash

Pomógł: 1 raz
Posty: 103
Wysłany: 05-08-2008, 21:37   

Knofel napisał/a:
Wrzuciłem w załącznik

Niestety nadal jest problem z brakiem ograniczenia czasowego edycji postów. U mnie jest 60 minut a można edytować nawet najstarsze posty.
_________________
Pozdrawiam Tomasz
Gość pomogłem Tobie? Ciesze się :D | Jeśli Ty mi pomogłeś to dziękuję.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
siekierzynski


Pomógł: 10 razy
Posty: 169
Wysłany: 05-08-2008, 21:42   

a cache skasowałeś na ftp?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę