|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:40 |
[Problem] kilka problemów |
Autor |
Wiadomość |
trawka

|
Wysłany: 03-01-2008, 14:30 [Problem] kilka problemów
|
|
|
Witam bardzo serdecznie , dręczy mnie kilka problemów z którymi nie mogę sobie poradzic
Piszę wszystko w jednym topicu ponieważ nie chcę przysważac dodatkowej pracy obsłudze forum.
1. Zrobiłem wszystko co w instrukcji , lecz po paru dniach z nieznanego mi powodou nadal nie działa :
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=50495
2.Chciałym się dowiedziec , w jaki sposób zrobic aby w danym dziale tematy czekały na akceptację.
3.Jak zmienic pomógł na "pochwały" - w tym zmienic jego kolor , jak zmienic kolor ostrzeżeń np.
4Co trzeba zmodyfikowac ,zeby po dodaniu pomogl/ostrzezenia pojawialy sie takie okna np.
5.Jak dodac w ogłoszeniu okno szukaj ?
Za każdą pomoc z góry bardzo dziękuję , moje wszystkie fora są oparte na phpBB by przemo , i dlatego chciałbym dopracowac je do bez błędności
Pozdrawiam
[ Dodano: 04-01-2008, 14:58 ]
?? halo |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!