phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Woytec
01-12-2013, 11:15
Chat z Polchat 1.8
Autor Wiadomość
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 03-05-2008, 16:52   

[mArCin], masz to wpisana nazwa pokoju w PA ?
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
[mArCin]

Pomógł: 1 raz
Posty: 91
Wysłany: 03-05-2008, 17:25   

tak, mam wpisaną nazwę pokoju w panelu administracyjnym
 
     
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 03-05-2008, 19:05   

prosze daj do testowania, login i haslo jako test.
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
[mArCin]

Pomógł: 1 raz
Posty: 91
Wysłany: 03-05-2008, 19:15   

użytkownik "test" o haśle "test" utworzony na forum. Można testować
 
     
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 03-05-2008, 19:30   

zmień w PA na normalna nazwe pokoju bez znakami typu ..::[ ]::.. np. cmteam (bez .pl ) i sprawdz.

a rejestrowales sie pokoj na stronie polchat.pl ?
 
     
[mArCin]

Pomógł: 1 raz
Posty: 91
Wysłany: 03-05-2008, 19:38   

nie, nie rejestrowałem nowego pokoju.. Zrobiłem tak jak napisałeś, i zadziałało.
Wielkie dzięki za pomoc, leci + dla Ciebie. POZDRAWIAM
 
     
Kubos

Posty: 97
Wysłany: 20-06-2008, 15:37   

Witam. A dałoby się zrobić taki czat, że login i hasło na czacie są takie same jak na forum? Prawdopodobnie musiałby to być czat nie z polchata.
 
     
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 20-06-2008, 20:13   

Kubos, nie! nie da sie zrobic.
ten chat nalezy do polchata.

jak nie z polchata to nie w temacie.

[ Dodano: 30-01-2009, 22:47 ]
Aktualizacja w pierwszym poście:
- Parametry czata
- Generator czata
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
taffit

Posty: 16
Wysłany: 06-02-2009, 20:35   

Dziś polchat miał przeprowadzkę na serwery GG
od tego czasu licznik czata wysiadł

coś trzeba będzie zmienić czy ciekać cierpliwie, aż skończą informatycy z polchata pracować?
 
     
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 06-02-2009, 21:05   

taffit, jezeli beda musieli zmienic np. sciezke to tu modyfikacje zaktualizuje.
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
taffit

Posty: 16
Wysłany: 17-02-2009, 12:23   

mam informację z polchata, że nalezy zmienic adres do dane.php z s1.polchat.pl na s2.polchat.pl 8)

[ Dodano: 19-08-2009, 16:43 ]
tym razem problem jest następujący:

zniknęło z wyskakującego okienka czata pole "hasło" pod loginem

jakaś propozycja rozwiązania problemu?

z góry dzięki
 
     
piasek28


Posty: 105
Wysłany: 26-12-2009, 22:28   

wiecie może jak zmienić kolor tła chatu po wpisaniu już tego nicku bo niebieski mi nie pasuje??? :(

bo wpisuję np:
<param name="fgcolor" value="#000000">
ale to zmienia się jedynie tło przy wpisywaniu nicka
 
     
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 27-12-2009, 01:23   

prosze
Kod:
<param name="bgcolor" value="f6ebba">
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
Lisu15


Pomógł: 204 razy
Posty: 1546
Wysłany: 15-02-2010, 10:08   

Rozumiem że aby wejść na tego czata trzeba mieć jave zainstalowaną...
_________________
HTML to podstawa...
CSS to potęga...

Powróciwszy, by siać zamęt.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
MagicalFire


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Wysłany: 15-02-2010, 10:10   

Cytat:
Rozumiem że aby wejść na tego czata trzeba mieć jave zainstalowaną...

tak
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę