|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[szukam] Zabronienie danej grupie dostępu do niektórych for |
Autor |
Wiadomość |
krzoku
|
Wysłany: 12-04-2009, 01:00 [szukam] Zabronienie danej grupie dostępu do niektórych for
|
|
|
Witam
Tak jak w temacie. Szukałem ale ciężko znaleźć przy tak dużym natłoku tematów tutaj. Jak można zrobić żeby zabronić danej grupie np. o najniższej randze dostępu np. do 80% forum. Tak żeby mogli widzieć podstawowe tematy. Proszę o wskazówki. Dzięki. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
macko1414 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-04-2009, 01:19
|
|
|
A może zrób tak że tylko wybrane grupy mają dostęp do tych działów. W tym celu w zezwoleniu for ustaw sobie prywatne. A później w zezwoleniu danej grupy ustaw czy ma dostęp czy nie |
|
|
|
 |
krzoku
|
Wysłany: 12-04-2009, 18:06
|
|
|
Tak dobry pomysł. Jednak zauważyłem lukę, że jednak da się wejść z portalu do zabronionych tematów. Na stronie głównej jest: Cytat: | Zobacz posty od ostatniej wizyty | i poprzez nowe posty można wejść i przeczytać to co nie powinno być widoczne. Da się np. usunąć opcję: Cytat: | Zobacz posty od ostatniej wizyty | ? |
|
|
|
 |
macko1414 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-04-2009, 18:16
|
|
|
krzoku, przez nowe posty na stronie głównej nie zobaczysz tego |
|
|
|
 |
krzoku
|
Wysłany: 12-04-2009, 18:26
|
|
|
Przepraszam, moja wina. Jednak nie da się. Można było wejść do tematów ale starych jeszcze przed nałożeniem blokady na fora. Dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!