|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:43 |
Pomocy-obrazki w postach |
Autor |
Wiadomość |
jasiu1984
|
Wysłany: 06-05-2008, 14:31 Pomocy-obrazki w postach
|
|
|
Witam zwracam się z prosba, otóż nie mogę wstawiać obrazków w postach tzn daje ten kod i nie dziala a sam adres jest prawidlowy:
Co musze zrobic?? W tym poscie i na tym forym widze ze to dziala ale dlaczego u mnie nie?? jakies musza byc specjalne ustawienia? bo ja od poczatku nic nie robilem z tymi ustawieniami
Dzieki |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
GKH
|
Wysłany: 06-05-2008, 14:39 Re: Pomocy-obrazki w postach
|
|
|
jasiu1984 napisał/a: | Witam zwracam się z prosba, otóż nie mogę wstawiać obrazków w postach tzn daje ten kod i nie dziala a sam adres jest prawidlowy: TU BYŁ OBRAZEK
Co musze zrobic?? W tym poscie i na tym forym widze ze to dziala ale dlaczego u mnie nie?? jakies musza byc specjalne ustawienia? bo ja od poczatku nic nie robilem z tymi ustawieniami
Dzieki |
Panel Administracyjny / Konfiuracja / Pisania tematu /
Zezwól na BBCode
bądź w opcjach w czasie pisania posta sprawdź czy masz zaznaczone Wyłącz BBCode w tym poście, jeśli tak to odznacz. |
|
|
|
 |
koziolek

|
|
|
|
 |
jasiu1984
|
Wysłany: 06-05-2008, 16:14
|
|
|
Dzieki chlopaki za pomoc:) tej spacji to ja wiem ze nie powinno tam byc tylko ze juz probowalem wszystkiego:) ale rzeczywiscie chodzilo własnie o te bbcode:) jeszce raz dzieki:) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!