phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:28
Code no Guest
Autor Wiadomość
Soundkail


Pomógł: 4 razy
Posty: 130
Wysłany: 03-02-2009, 17:11   

tu zamieszczam plik txt w którym macie te linki co macie je wkleić wystarczy tylko zamiast tego co jest w instrukcji wklejać to
Kod:
http://www.speedyshare.com/321225292.html

i będzie chodzić na 100% bo mi działa a jeżeli ktoś jest leniwy to mam tu gotowca wystarczy podmienić te pliki za pliki na waszym serwerze ale jeżeli ktoś ma wgrane jakieś inne modyfikacje to polecam sposób 1
Kod:
http://www.speedyshare.com/185618301.html


tu macie screen że to działa

 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Don8

Pomógł: 7 razy
Posty: 485
Wysłany: 07-02-2009, 19:17   

w jaki sposób mogę zmienic kolor tekstu który sie wyświetla????????
 
     
Vix


Posty: 78
Wysłany: 23-02-2009, 15:21   

A czy jest jakis konwerter, modyfikacja, zapytanie..
dzieki ktoremu kazdy link (http)(rowniez [quote]) bedzie oznaczony w tagach [code]
 
     
DidierDrigbi

Pomógł: 1 raz
Posty: 38
Wysłany: 28-02-2009, 15:58   

Link nie działa, dajcie dobry...
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 28-02-2009, 16:01   

http://www.przemo.org/php...ad.php?id=10101
_________________
lui754
 
     
Soundkail


Pomógł: 4 razy
Posty: 130
Wysłany: 28-02-2009, 18:09   

masz tutaj gotową modyfikację wystarczy tylko podmienić pliki
www.baryla.lua.pl/files/gotowiec.rar
 
     
-=Joint=-

Posty: 24
Wysłany: 08-03-2009, 10:05   

Mam prośbę:
napisał by ktoś co zmienić aby działał kod HTML, wiem ze było prędzej, ale jakos mi to nie działa :(
 
     
SeDay949

Posty: 1
Wysłany: 17-03-2009, 22:48   

Siema, mam mały problem z tym modem, a mianowicie zrobiłem wszystko jak trzeba, znalazłem kazda linie czy jak to tam i wgrałem. Potem jak wszedłem na forum nie było zadnego błedu ale jak utworzyłem testowy temat i uzyłem funkcji [code] to w ogóle mi nie zakryło tego tesktu i w cale nie załapało ze ma uzyc code (widac na screenie). Sprawdzałem czy w PA jest włączona na funkcji i jest PA->Konfiguracja->Pisanie Tematów-> i zaznaczone jest na tak uzycie [code] i nie wiem co teraz mam zrobic. Proszę o pomoc.

Screen:

http://img19.imageshack.us/img19/2817/dddlgu.jpg


Dodam jeszcze ze z poziomu admina tak mam i jak sie wylogowałem to rózniez to samo i zwykli userzy tez to maja. Kompletnie ta funkcja nie działa i mem wersje forum ta najnowszą co jest na stronce przemo.org/phpbb2
 
     
Marczio

Posty: 45
Wysłany: 21-03-2009, 23:57   

Mam dwa pytania.

Jak zrobić by napis zakodowany nie był wyświetlany przez opcje cytuj
Jak zrobić by tam gdzie pisze trzeba sie zarejstrwac by zobaczyc napis zakodowany po kliknięciu w niego prowadzilo do rejestracji
 
     
bdfuk1


Posty: 25
Wysłany: 15-05-2009, 14:00   

Witam !!!
Zrobiłem wszystko jak w instrukcji i niestety coś nie działa:(
Pojawia się code ale wyświetla mi coś takiego:


Z góry dziękuję za POMOC.
 
     
djiras1

Posty: 12
Wysłany: 13-06-2009, 23:10   

Wie ktoś może jak ukryć CODE na Portalu ? Proszę o pomoc...
 
     
barteks2

Posty: 25
Wysłany: 28-09-2009, 01:52   

A czy jest taka możliwość, żeby ukryć całą treść postów dla gości, ale żeby były widoczne nazwy tematów?
 
     
Master93

Pomógł: 21 razy
Posty: 744
Wysłany: 28-09-2009, 14:41   

barteks2, wystarczy że dasz to w opcji code wszystko
 
     
barteks2

Posty: 25
Wysłany: 28-09-2009, 19:32   

No tak, ale musiałbym teraz ręcznie przerabiać wszystkie dotychczasowe posty :roll:
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
djszpadel

Posty: 3
Wysłany: 23-10-2009, 09:01   

mam problem po wgraniu modyfikacji. Odsyłam do tego tematu gdzie jest to opisane:
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=84937

[ Dodano: 25-10-2009, 09:14 ]
Problemy jednak się nie skończyły. Teraz jak chcę coś dodać na forum bez [code] to ok, a jeżeli z CODE to klikając wyślij wyświetla się komunikat:
Zabroniony dostęp!

[code]Nie masz dostępu do żądanego obiektu. Jest on zabezpieczony przed odczytem lub nie może być odczytany przez serwer. [/code]

Proszę o pomoc
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę