phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:28
Code no Guest
Autor Wiadomość
Eros

Posty: 134
Wysłany: 22-11-2009, 20:19   

jak mozna zrobic , zamiast tego napisu"Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrowac" Była reklama, naprzyklad adsense ?
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
rafo

Posty: 12
Wysłany: 12-12-2009, 09:51   

wie ktoś może dlaczego nie mam pl znaków w tej modyfikacji?? a dokładniej ś, ą

[ Dodano: 12-12-2009, 10:03 ]
edit// z tamtym poradziłem sobie ale jak można html tam zrobić???
 
     
blazejwiecha

Posty: 18
Wysłany: 03-01-2010, 14:04   

Witam
dodałem ten mod na moja stronę, ale niestety podczas logowania zawsze wyskskuje mi :
Kod:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/dla_kazdego_cos_dobrego/language/lang_polish/lang_main.php:6) in /var/www/dla_kazdego_cos_dobrego/includes/sessions.php on line 546

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/dla_kazdego_cos_dobrego/language/lang_polish/lang_main.php:6) in /var/www/dla_kazdego_cos_dobrego/includes/sessions.php on line 547

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/dla_kazdego_cos_dobrego/language/lang_polish/lang_main.php:6) in /var/www/dla_kazdego_cos_dobrego/includes/functions.php on line 1737


nie bardzo wiem co zrobić z tym

[ Dodano: 03-01-2010, 14:45 ]
nie wiem czy to miało coś wspólnego ale poprawiłem polskie znaki w tym modzie, i już błąd nie występuje. Wcześniej pojawiały się w lang_main.php kropki.
 
     
Qontrol

Posty: 103
Wysłany: 18-01-2010, 22:00   

Nie mogę tego pobrać :(

[ Dodano: 18-01-2010, 22:04 ]
Ma to ktoś na kompie :( ?? Bardzo mi na tym zależy :(
 
     
hercio

Posty: 5
Wysłany: 20-01-2010, 18:13   

wszystko ok dzieki
 
     
Squnqs

Pomógł: 1 raz
Posty: 29
Wysłany: 24-01-2010, 02:57   

Zainstalowałem moda i mi wcieło polskie znaki ;F
Co zrobić z tym?
 
     
123XmaX

Posty: 51
Wysłany: 12-02-2010, 15:57   

Witam
Czy ktoś może wie gdzie mam wstawić znaczniki (width), aby zmienić wielkość tego CODE?, bo teraz wychodzi mi poza forum, bo dodałem reklame. Dla niezalogowanych ustawiłem, ale gdzie mam wstawić taki znacznik aby dla zalogowanych forum wyglądało normalnie?
Teraz dla ZALOGOWANYCH wygląda to tak:


Pozdrawiam
Z góry DZIĘKI!
 
     
Eto13362

Pomógł: 15 razy
Posty: 97
Wysłany: 16-02-2010, 12:40   

zmniejsz litery wpisujac przed [code] np : i na koncu , chyba ze ktos inny ci pomoze.
 
     
123XmaX

Posty: 51
Wysłany: 25-02-2010, 15:10   

To chyba nic nie da. Dla niezalogowanych udało mi się to ustawić, wpisałem to:
Kod:
$lang['Code_No_Guests'] = '<table width="70%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center"><tr><td><span class="genmed"><b>Kod:</b></span></td></tr><tr><td class="code">Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować <b>(<a href="login.php"><font color="#FF0000">Zaloguj</font></a></a></b> | <b><a href="profile.php?mode=register"><font color="#FF0000">Zarejestruj</font></a>)</b> </td></tr></table> ';

I działa, ale jeśli się zalogujemy, to już nie :/ ponieważ inny kod odpowiada za to.
Próbowałem tak:
Kod:
$message = <table width="90%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">preg_replace("#\[code(.*?)\](.*?)\[/code.(.*?)\]#si", $code_no_guest_text, $message) </center>;

Lecz wyskakiwał błąd w jakieś lini po wysłaniu wiadomości. Kurde już nie wiem jak to zrobić, nawet nie wiem czy to ten kod odpowiada za to?

Pozdrawiam!

[ Dodano: 25-02-2010, 15:20 ]
A i jeszcze coś, znalazłem taki kod (u nich również jest tak samo ustawiona reklama jak u mnie).
Kod:
<table width="77%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">    <tr>      <td class="code">http://www.youtube.com/watch?v=vqAErmrPw6s</td>    </tr></table></span></td>
            </tr>


To gdzie ten kod umieścić, chodzi o kod tabelki.


Pozdrawiam
 
     
Kamil11234

Pomógł: 8 razy
Posty: 30
Wysłany: 15-04-2010, 16:30   

A jest możliwość by w chmurze tagów też to działało? Ja szukałem i nic ;/ Dodam, ze mam TE tagi
 
     
vilq

Posty: 14
Wysłany: 05-05-2010, 22:43   

A da rade zeby w tym wyrazie Zarejestrowac, dac hiperlacze z odnosnikiem do rejestracji?
 
     
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 05-05-2010, 22:48   

Spróbuj w pliku lang_main.php zmienić
Kod:
$lang['Code_No_Guests'] = 'Aby móc zobaczyć zawarto&#182;ć umieszczon&#177; w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować';
na:
Kod:
$lang['Code_No_Guests'] = 'Aby móc zobaczyć zawarto&#182;ć umieszczon&#177; w tagu [ CODE ] musisz się <a href="profile.php?mode=register">zarejestrować</a>';
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
vilq

Posty: 14
Wysłany: 06-05-2010, 22:52   

nie dalo rady
 
     
testw

Posty: 2
Wysłany: 16-05-2010, 01:35   

Witam, mam taki problem mały:



Proszę o pomoc, jak mam poprawić ?

Pozdrawiam

[ Dodano: 16-05-2010, 01:49 ]
Firefox jest ok tylko blad w IE 7 ;/
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
chrzonas

Posty: 1
Wysłany: 31-08-2010, 19:46   

Da się zmodyfikować tego moda tak aby znacznik "code" był dostępny dla wybranej grupy urzytkowników ? Np mam grupę VIP wklejam jakiś link do "code" i widzą go tylko VIP'y. Z góry THX za odpowiedź.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę