phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:30
Robocik 2.0.1
Autor Wiadomość
dj_reed

Posty: 3
Wysłany: 04-11-2012, 01:34   

No właśnie - czekamy na aktualizację, ponieważ w nowej wersji 1.12.7 shoutbox jest już na całkiem innym skrypcie.

Pozdrawiam :)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
vianne



Pomógł: 73 razy
Posty: 642
Wysłany: 24-02-2013, 22:03   

równiez prosze o aktualizację :)
_________________
Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia!
 
     
Fan11

Posty: 23
Wysłany: 30-05-2013, 13:07   

będzie robocik działał na nowej wersji SB ? :(
 
     
Sysk

Posty: 139
Wysłany: 12-11-2013, 12:28   

czy można dodać wielu takich robocików - tak aby np. pozostałe 3 dawały inne teksty (miały różne rodzaje tekstów itd - i odpowiedzi na zapytania ?
_________________
Jestem wzorowym użytkownikiem forum przemo ... kto mi pomoże ????
 
     
Fin4l

Posty: 89
Wysłany: 17-12-2013, 12:11   

Tommekk80, i co z robocikiem ?
 
     
ArtiX

Posty: 12
Wysłany: 08-01-2014, 23:21   

Czy jest możliwość aby robocik wstawiał na SB wpisy nie częściej niż co np. minutę, dwie trzy lub taka jaka ustalimy?
 
     
heroes73

Pomógł: 7 razy
Posty: 53
Wysłany: 10-01-2014, 12:28   

robot działa na wersji 1.12.8
testowane na tej wersji http://www.przemo.org/php...ic.php?t=140412
ale bez problemu też powinno działać na tej http://przemo.org/phpBB2/...ic.php?t=150134
jak ktoś chce sprawdzić to na moim forum można testować
login test
hasło test
 
     
zwid114

Posty: 18
Wysłany: 18-08-2014, 17:21   

Miałem wcześniej shoutbox by matti i działał robocik, teraz mam by tomekk 1.12.8 i nie działa, jak usunąć tabele aby na nowo zrobić, bo myślę że to to może być powodem że nie odpowiada robocik :?:
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
namelanzu

Posty: 96
Wysłany: 04-07-2015, 23:02   

Odświeżam, robocik nie chce działać na moim forum.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę