|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:44 |
[problem] zezwolenia dla nowej rangi |
Autor |
Wiadomość |
wojtek2310
|
Wysłany: 05-08-2008, 12:50 [problem] zezwolenia dla nowej rangi
|
|
|
Witam
Mam 2 problemy.
1. Mam nową grupę i jak dać dostęp dla tej grupy do PA.
2. Czemu niektórzy moderatorzy są na początku a niektórzy w środku listy online.
screen.
 |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
gasnica

|
Wysłany: 05-08-2008, 12:57
|
|
|
wojtek2310 napisał/a: | 1. Mam nową grupę i jak dać dostęp dla tej grupy do PA. |
Wcale - do PA ma dostęp tylko Adminstrator i junior admini do wybranych przez admina sekcji
[ Dodano: 05-08-2008, 12:59 ]
wojtek2310 napisał/a: | 2. Czemu niektórzy moderatorzy są na początku a niektórzy w środku listy online. |
Bo to zwykły user tyle że należy do grupy o określonym kolorze i wytłuszczeniu (chyba) |
|
 |
wojtek2310
|
Wysłany: 05-08-2008, 13:10
|
|
|
gasnica napisał/a: | Bo to zwykły user tyle że należy do grupy o określonym kolorze i wytłuszczeniu (chyba) |
lol ale jeden moderator jest na początku a już inny jest na liście alfabetycznie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!