|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:46 |
[Problem] Nick & Profil |
Autor |
Wiadomość |
Smiszny

|
Wysłany: 23-11-2008, 15:20 [Problem] Nick & Profil
|
|
|
Witam
Jak zrobić żeby kilkając na nick użytkownika przenosiło nas do jego w profilu... Chodzi mi o napisany temat i mamy autora tematu lub postu i jak klikniemy na jego nick zeby nas przeniosło do jego profilu...
Proszę o pomoc
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu

|
|
|
|
 |
Smiszny

|
Wysłany: 23-11-2008, 16:18
|
|
|
Dobrze, dziekuję ale ja mam coś takiego:
Kod: | <table width="220" cellpadding="2" cellspacing="0" border="0px" class="forumline_menu">
<tr>
<th colspan="2" width="100%" nowrap="nowrap" class="menu_top">{postrow.POSTER_NAME}</th>
</tr> |
Forum jest już troche przerobione i dlatego jest inczej... a jak to przerobić, zeby przenosiło do profilu?? |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 23-11-2008, 18:09
|
|
|
Ale ty pokazujesz chyba fragment z pliku viewtopic_body.tpl z katalogu stylu a trzeba edytować viewtopic.php z głównego katalogu forum. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
Smiszny

|
Wysłany: 23-11-2008, 18:42
|
|
|
Aha... więc dziekuje |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!