phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted
Autor Wiadomość
Piciak


Posty: 24
Wysłany: 08-02-2005, 13:59   

troche tego nie kapuje:
Cytat:
1. Sciągnąć plik mmcache.php z załącznika
_________________
Gość, wejdź na www.bfme.glt.pl
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
nKbar


Pomógł: 1 raz
Posty: 29
Wysłany: 08-02-2005, 14:04   

Piciak napisał/a:
troche tego nie kapuje:
Cytat:
1. Sciągnąć plik mmcache.php z załącznika


??

W pierwszym poscie w załączniku jest ten plik ! :mrgreen:
 
     
Piciak


Posty: 24
Wysłany: 08-02-2005, 14:08   

tam sie znaduje mmcache.ace (ma inne rożeszenie)

[ Dodano: 08-02-2005, 14:44 ]
pokazuje mi sie cos takiego:
Kod:
?1?**ACE**Z??1Ýé??*UNREGISTERED VERSION*´=*€ ?·‚1 ??Ü TE mmcache.php?¶†Ä??}c¸ ÜZhÎâ?Î1 ¬L6:g?­°????A??e ÂÇ1?†???q?Qo?í?? ¶2r”›f‰µ-?P?â??‹??ÉS|?!« $qN?6?Xo?Bx*".z¶?Éä8`G?á~ ?•d®?öý?7qCOÚ‚Ý.Â%$y‹Î}kaz(Á?‡?f@Ú§
_________________
Gość, wejdź na www.bfme.glt.pl
 
     
Widmo



Pomógł: 180 razy
Posty: 2434
Wysłany: 09-02-2005, 00:29   

zmien przegladarke na mozille
_________________
Potrzebujesz pomocy?
 
     
Piciak


Posty: 24
Wysłany: 09-02-2005, 07:50   

Nadal to samo :(
_________________
Gość, wejdź na www.bfme.glt.pl
 
     
vegetagt


Pomógł: 125 razy
Posty: 1243
Wysłany: 09-02-2005, 07:56   

niech odpali to ktoś bez sp2 może :roll:
(jak co? niedziała to zrzuca sie wine na sp2 :) )
_________________
JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo :)
 
     
Piciak


Posty: 24
Wysłany: 09-02-2005, 08:03   

Ciekawe jak odpali? bez SP2.
_________________
Gość, wejdź na www.bfme.glt.pl
 
     
vegetagt


Pomógł: 125 razy
Posty: 1243
Wysłany: 09-02-2005, 08:06   

dobra znowu chyba zwaliłem
niech odpali ten plik osoba z windowsem innym niż windows xp z service packiem2
_________________
JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo :)
 
     
Nowy_


Posty: 13
Wysłany: 13-02-2005, 02:26   

hmm ..... dziwne a ja myślałem że rozszerzenie *.ace to plik spakowany programem Winace ??. Radz? tak spróbować a niech ktoś mnie poprawi jak się myl? ?? Pozdrawiam
_________________
"Logika jest absolutnie pewn? metodą dochodzenia do niepewnych wniosków"
 
     
vegetagt


Pomógł: 125 razy
Posty: 1243
Wysłany: 15-02-2005, 23:02   

hmm... chyba tak... a czy winrar tego nie miał też w obsłudze przypadkiem?
_________________
JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo :)
 
     
Nowy_


Posty: 13
Wysłany: 16-02-2005, 00:51   

... czasami, a nawet często występuje przy rozpakowaniu błąd crc i dlatego lepiej rozpakować tym programem jakim plik został spakowany (w tym przypadku WinAce)
Z tego co widz? odpali?e? plik mmcache.ace w przeglądarce bez jego rozpakowania. I tak się zastanawiam dlaczego jak co? niedziała to zaraz wina sp2 (ewentualnie przy javascript może przeszkadza? ) :) .
Jak odpalisz w?a?ciwy plik i pokałe sie okno z lista plików to znaczy że masz na serwerze mmcache (lub phpinfo) i możesz wykorzystać tą metodą (z postu), natomiast jeśli komunikat "Truck mmcache not installed" to juz nie trzeba tłumaczy? :) Pozdrawiam i napisz czy Ci to pomogło..
_________________
"Logika jest absolutnie pewn? metodą dochodzenia do niepewnych wniosków"
 
     
forumvm


Pomógł: 27 razy
Posty: 161
Wysłany: 16-02-2005, 18:35   

zadziałało wszystko pojawiło się po lewej stronie menu w PA klikłem na ustawienia i teraz pojawia się napis "akcja anulowana" (żadnych ustawień nie zmieniałem, postępowałem tak jak pisze) :?
_________________
Zapraszam na:
www.4v4.org
 
     
Radek



Pomógł: 955 razy
Posty: 4614
Wysłany: 16-02-2005, 22:51   

Turck MMCache is not installed
ale dwie minuty temu wszystko działało :!:
a poza tym - po zamknieciu przegladarki znowu pokazuje sie ten blad i musze odpalac mmcache
 
     
kermit


Pomógł: 60 razy
Posty: 946
Wysłany: 17-02-2005, 00:45   

patrzcie temat : http://www.przemo.org/php...p?p=59983#59983


to powinno Wam pomóc, mi działa
_________________
Podpis jest niedozwolony, bo forum policyjne! :D
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Nowy_


Posty: 13
Wysłany: 18-02-2005, 02:11   

Zapraszam tutaj może okałe się przydatne :) Pozdrawiam
_________________
"Logika jest absolutnie pewn? metodą dochodzenia do niepewnych wniosków"
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 11
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Guru Wrocław - skuteczne pozycjonowanie stron w Google

• Zamów reklamę

Egzotyczne sadzonki i nasiona krajowe i zagraniczne, Sprzedaż wysyłkowa roślin i nasion kwiatów praktyczne porady ogrodnicze, opisy, zdjęcia roślin, najlepsze forum o roślinach egzotycznych w Polsce