Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:39 |
Statystyki gemius |
Autor |
Wiadomość |
wacusiek
|
Wysłany: 05-12-2004, 14:19 Statystyki gemius
|
|
|
Chciałbym umiećcic statystyki gemius na swojej stronie. Za?o?yłem już konto i wygenerowałem skrypt. I tu moje pytanie. Czy wystarczy umieścić ten skrypt jako banner w nagłówku (skrypt generujący efekt padającego śniegu wystarczyło w ten sposób da?) czy też trzeba go umieścić gdzie indziej? A jeżeli tak to gdzień Jestem początkujący więc wybaczycie mi chyba moje laickie pytanie |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nasedo

|
Wysłany: 05-12-2004, 14:39
|
|
|
wystarczy jako baner. w naglowku lub stopce.. jak wolisz |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 05-12-2004, 14:51
|
|
|
wklej do overall_footer.tpl a zadziala na bank
nasedo napisał/a: | wystarczy jako baner. w naglowku lub stopce.. jak wolisz |
do tego sie wstawia banerki reklamowe statystyki niebardzo |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 05-12-2004, 14:55
|
|
|
patrick napisał/a: | do tego sie wstawia banerki reklamowe statystyki niebardzo |
ale dziala napewno bo sam tak mam i nie trzeba wklejac do pliku kazdego stylu bo wystarczy raz w PA tylko |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 05-12-2004, 15:01
|
|
|
ja u ciebie niewidze zadnych staustyk ale dobra
Ja mowilem o wklejaniu w plik a ztygo powodu by zliczenia byly prawidlowe, duzo osob ma wklejone wlasnie wplik bo pa jest naprawde do banerkow |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 05-12-2004, 15:06
|
|
|
nie widzisz bo na tym forum ich akurat niema są na innym.. ale tak czy inaczej wacusiek, staty będę ci działał albo z pa albo z edycji pliku.. jak wolisz |
|
|
|
 |
wacusiek
|
Wysłany: 05-12-2004, 16:27
|
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Na razie umieścićem skrypt jako banner w nagłówku, jak bed? miał trochę czasu to pobawić się w edycje plików. Na razie wszystko żadnie działa, widze ze oprócz znajomych z Katowic miałem już gości z Japonii i Niemiec. Teraz tylko głowi? się jak ustawić w gemiusie, aby wszyscy mogli mieć dostęp do statystyk. Oczywięcie odpowiednie osoby otrzymały ode mnie "pomógł". Jeszcze raz dziękuję. |
|
|
|
 |
Mirer
|
Wysłany: 05-12-2004, 17:53
|
|
|
To tak żeby? nie musia? się głowi?... - plik overall_footer.tpl
Kod: | {ROTATE_BANNER_4}
<div align="center"><span class="copyright">
<font style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;"><br />
<!--
We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com.
This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers
but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good
reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the