|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[szukam] Napis w ShoutBox |
Autor |
Wiadomość |
Lisu15

|
Wysłany: 13-07-2009, 18:57 [szukam] Napis w ShoutBox
|
|
|
Witam,
Kiedyś na jakimś z forów widziałem coś takiego że jak jest włączona opcja że shoutbox niewidoczny dla gości to pisało na czerwono "Aby móc widzieć treści w ShoutBox należy się zalogować"
Proszę powiedzieć czy da się coś takiego zrobić i odrazu jak. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Seba123

|
Wysłany: 14-07-2009, 07:40
|
|
|
W index_body.tpl znajdź dodaj nad Kod: | <!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<center><p style="font-weight: bold; color: red;">Aby móc widzieć tre¶ci w ShoutBox należy się <a href="{S_LOGIN_ACTION}" style="color:orange; text-decoration: none;">zalogować</a></p></center>
<!-- END switch_user_logged_out --> |
Wygląda to tak  |
_________________ Fejs |
|
|
|
 |
Lisu15

|
Wysłany: 14-07-2009, 14:26
|
|
|
Seba123, Dzięki ale bardziej mi chodziło o to aby to było wyświetlane tam gdzie wyświetlane są wiadomości. |
_________________ HTML to podstawa...
CSS to potęga...
Powróciwszy, by siać zamęt. |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 14-07-2009, 14:49
|
|
|
Lisu15, zobacz ten temat http://www.przemo.org/php...pic.php?t=72962 Ten kod luiego daj między <!-- BEGIN switch_user_logged_out --> a <!-- END switch_user_logged_out --> |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!