phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Woytec
17-12-2013, 17:42
Statistics TOP5 in index by lui754 v1.7
Autor Wiadomość
adrian507120
zbanowany


Pomógł: 29 razy
Posty: 746
Wysłany: 03-03-2009, 16:06   

xlesiu, tak dodałem temat to jak dałem screena to się rozjechało
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
adrian507120
zbanowany


Pomógł: 29 razy
Posty: 746
Wysłany: 03-03-2009, 17:02   

Dobra da sobie spokój z tym modem kolega zainstalował u siebie na forum mało postów i zadziałało
 
     
Boltex



Pomógł: 475 razy
Posty: 2241
Wysłany: 03-03-2009, 17:45   

lui754, świetna robota!!!
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 03-03-2009, 17:55   

Boltos, Jutro pojawi się wersja 1.5 (ta odchudzona) + 2 moduły do wymiany ;) Piwa oraz points system. W nowej wersji po zainstalowaniu i 3 krotnym odświerzeniu strony mod generuje 0 zapytań SQL :P Czyli bardzo dobrze. Bardziej tego się chyba nie da odchudzić ^^
_________________
lui754
 
     
Boltex



Pomógł: 475 razy
Posty: 2241
Wysłany: 03-03-2009, 18:23   

lui754, ja mam jakiś błąd zobacz http://counterchaos.pl/index.htm
takie czarne pola są.jak się ich pozbyć??
_________________
Nie pisz do mnie na PW/GG, chyba że o to poproszę | Zanim cokolwiek napiszesz radzę zapoznać się Regulaminiem | Przed założeniem nowego tematu sprawdź czy podobny temat już istnieje
Odpowiedź na większość pytań możesz znaleźć TUTAJ lub w FAQ | Poza forum pomagam tylko odpłatnie | Projekt subSilver2.0 - dołącz do nas!
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 03-03-2009, 18:35   

Boltos, index.php

Kod:
    if (strlen($topic_data[$i]['topic_title']) > 22)
   {
    $topic_data_topic_title = substr($topic_data[$i]['topic_title'], 0, 22)." ...";
    }


wystepuje podobny kod 3 razy. zmien liczby 22 (wszystkie) na 15
_________________
lui754
 
     
Boltex



Pomógł: 475 razy
Posty: 2241
Wysłany: 03-03-2009, 18:38   

zmieniłem ale w paru miejscach znikło a w paru nie zobacz sam
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 03-03-2009, 18:45   

Boltos, zmieniłeś dla 3 miejsc to? zapomniałeś jeszcze o 1 :P
_________________
lui754
 
     
Boltex



Pomógł: 475 razy
Posty: 2241
Wysłany: 03-03-2009, 18:53   

lui754 napisał/a:
Boltos, zmieniłeś dla 3 miejsc to? zapomniałeś jeszcze o 1 :P


o jakim?? zobacz sam

Cytat:
if (strlen($topic_data[$i]['topic_title']) > 15)
{
$topic_data_topic_title = substr($topic_data[$i]['topic_title'], 0, 15)." ...";
}
$template->assign_block_vars('odp', array(
'LI' => $i+1,
'REPLIES' => $topic_data[$i]['topic_replies'],
'URL' => '<a href="' . append_sid("viewtopic.$phpEx?t=" . $topic_data[$i]['topic_id']) . '" target="_blank" class="gensmall">' . $topic_data_topic_title . '</a>')
);
}


czy chodzi ci o , 0, 15)." ...";
 
     
Michael1997

Pomógł: 2 razy
Posty: 71
Wysłany: 03-03-2009, 19:32   

Hmm... A jak ustawić to tuż pod paskiem Strona główna Grupy Download Użytkownicy Twoje konto Statystyki Wyloguj [ Graphic Master ] ?

Próbowałem w overall_header.tpl ale nie działało :P

#edit:

Już nie trzeba ;)
Ostatnio zmieniony przez Michael1997 03-03-2009, 19:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Boltex



Pomógł: 475 razy
Posty: 2241
Wysłany: 03-03-2009, 19:36   

a w lang_main?Probowałeś??
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 03-03-2009, 19:40   

Michael1997, dodaj kod z instrukcji dla index_body.tpl za:

Kod:
<!-- END switch_enable_board_msg_index -->


Boltos, bez kometarza .......


Za 15 min dodam wersje 1.5 Z poprawionymi wszystkimi funkcjami :D
_________________
lui754
 
     
Michael1997

Pomógł: 2 razy
Posty: 71
Wysłany: 03-03-2009, 19:41   

Boltos napisał/a:
a w lang_main?Probowałeś??


Nie... Ale wystarczyło wklepać ostatni kod w index_body.tpl na początku :P

@edit:

Właśnie tak zrobiłem ;]

Już nie mogę się doczekać... :D
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 03-03-2009, 19:59   

Aktualizacja 1.5
Odinstalować poprzednią wersje i wgrać nową.

Poprawione:
:arrow: Optymalizacja zapytań oraz wszystkiego co obciążało moda
:arrow: Poprawione błędy z linkami do ostatnich postów
:arrow: Lepszy wygląd tabelki na stronie głównej (bez czarnych teł)

Dodane do instrukcji:
:arrow: Wymienny moduł Pomógł na Piwa

Proszę o jakieś sugestie. Paczka na pierwszej stronie w pierwszym poście :D
_________________
lui754
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Michael1997

Pomógł: 2 razy
Posty: 71
Wysłany: 03-03-2009, 20:02   

No i mam prawdziwy kłopot :mrgreen:

W tabeli Ostatnie posty mam coś takiego:

1 Cennik rzeczy do kupie ... Wczoraj 9:06
2 Cennik rzeczy do kupie ... 2009-02-27, 19:26
3 Cennik rzeczy do kupie ... 2009-02-27, 12:55
4 Cennik rzeczy do kupie ... 2009-02-27, 09:30
5 Cennik rzeczy do kupie ... 2009-02-26, 20:47

A po naciśnięciu na 1,2,3,4 i 5 przenosi mnie do tematu o całkiej innej nazwie... Co jest nie tak? ;o
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę