phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Woytec
17-12-2013, 17:42
Statistics TOP5 in index by lui754 v1.7
Autor Wiadomość
bolek i lolek
[Usunięty]

Wysłany: 07-05-2012, 16:53   

Nie powinno być $result = $db->sql_query($sql); zamiast $result = mysql_query($sql);
Nie zlicza dodatkowych zapytań a w końcu to dodatkowe 7 zapytań :)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
^Extra

Posty: 22
Wysłany: 10-05-2012, 09:52   chciałbym tak mieć

Witam jak moge przerobic tak zeby było jak w załączniku dla przykładu ze wszystko jest w odzielnych komorkach?
Proszę o pomoc bardzo tego potrzebuje
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 10-05-2012, 09:56   

hmm..
Cytat:
Adres forum: http://www.przemo.org


Mysle, ze nie chcemy nic przerabiac. Nie uzywamy tego modu. :mrgreen:

Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem.
Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów.
Adres ma być w profilu lub w treści posta.
Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy!

Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty!
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
^Extra

Posty: 22
Wysłany: 10-05-2012, 10:03   

chodzi o moje forum . Forum nie da rady zobaczyc dlatego ze jest wylaczone i tylko przez podanie ip w ftp mozna zobaczyc.


Pomozecie mi czy nie?
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 10-05-2012, 10:11   

Pomoglibysmy, gdybysmy byli jasnowidzami. A bez plikow moezemy pomarzyc
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
^Extra

Posty: 22
Wysłany: 10-05-2012, 11:06   

Nie wiem dokładnie gdzie to sie znajduje . dlatego piszę

gdzies czytałem ze w index_body.tpl

oto kod index_body.tpl: // pliki umieszczamy w załączniku ~bolt
Ostatnio zmieniony przez Boltex 30-08-2013, 16:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1410 razy
Posty: 4760
Wysłany: 10-05-2012, 22:49   

A ty dalej swoje - nie rozumiesz, że adres forum jest wymagany? Twojego forum. Nie podałeś go, więc pomocy nie otrzymasz.

Dodatkowo - płeć w profilu co prawda nie jest obowiązkowa, ale warto być obojnakiem?
 
     
QuahodroN


Pomógł: 7 razy
Posty: 113
Wysłany: 12-05-2012, 22:23   

hmm ale tak szczerze to co wam da wgląd na forum?
jeśli chcecie pliki to piszcie jakie, Ja i ^Extra pracujemy razem nad tym forum.
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1410 razy
Posty: 4760
Wysłany: 12-05-2012, 22:51   

QuahodroN napisał/a:
hmm ale tak szczerze to co wam da wgląd na forum?

A szczerze to wiesz co to jest regulamin? Dotyczy on wszystkich użytkowników. Wgląd w forum pomaga nam w ustaleniu przyczyny lub miejsca w którym błąd się znajduje. Pomaga nam też w ustaleniu jak można coś zmienić/dodać.
To wy chcecie pomocy, więc to wy powinniście posłuchać nas.
A teraz cytat z regulaminu :
Cytat:
1. W profilu podaj pełny, realny adres Twojego forum phpBB2 modified by Przemo. Adres forum w profilu to nie miejsce na linki do czegokolwiek!!


Dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że chcecie jednak pomocy i zaczniecie współpracować. Jeśli nie, pomocy nie oczekujcie.
 
     
QuahodroN


Pomógł: 7 razy
Posty: 113
Wysłany: 13-05-2012, 16:23   

Chcę zrobić forum do końca na zasadzie, że mają dostęp tylko osoby które są dopisane w pliku żeby wszyscy nie widzieli więc możesz na pw podać IP i Cie dopisze i problem rozwiązany.

Ale tutaj chyba ułożenie nie ma chyba nic do tego, wszystko jest robione tak jak w instrukcji i chcemy w te statystyki dodać tak jakby tabelkę (widać na screenie).
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 13-05-2012, 16:34   

Widzę, że masz linie tylko ciemne 141414. Zobacz w css czy masz taki kolor i spróbuj go zmienić.
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
QuahodroN


Pomógł: 7 razy
Posty: 113
Wysłany: 13-05-2012, 19:52   

przepraszam bo małą pomyłka była :p
chodzi o takie coś - http://iv.pl/images/60691549389138385863.jpg
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 13-05-2012, 19:58   

QuahodroN, a spróbuj wgrać ich css. Może wystarczy.
Kod:
.staty5 { background-color: #121212;}
td.staty5row {
    background-color: #0c0c0c;  // Kolor tła tabelek
    border-bottom-color : #201f1a; // to jest wyłšczone
    border-bottom-style : solid;
    border-bottom-width : 0px;
    border-left-color : #151515;  //kolor ramek (linii)
    border-left-style : solid;
    border-left-width : 1px;
    border-right-width : 0px;
    border-top-color : #151515; // kolor ramek (linii)
    border-top-style : solid;
    border-top-width : 1px;
}
Jak coś dla testów możesz też zmienić kod dla klasy forumline
Kod:
.forumline { background-color: #161616; border: solid #161616 0px; }
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
QuahodroN


Pomógł: 7 razy
Posty: 113
Wysłany: 13-05-2012, 21:20   

no niestety ale nic to nie daje :/
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Tommekk80



Pomógł: 1410 razy
Posty: 4760
Wysłany: 14-05-2012, 08:20   

To żaden border tylko graficzne tło.
Wystarczy zrobić grafikę , następnie przy klasie td.staty5row dodać
Kod:
background-image: url(link do grafiki);
i po sprawie.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

Agencja SEO Strategiczni.pl

• Zamów reklamę