|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 14-03-2009, 10:08 |
Usuniecie na stronie "wstepnej" nagłówka i stopki. |
Autor |
Wiadomość |
Mahten

|
Wysłany: 12-03-2009, 07:12 Usuniecie na stronie "wstepnej" nagłówka i stopki.
|
|
|
Siema, mam taki problem, na mojej stronie MultiWarez na tej stronie "wstepnej" gdzie pokazuje ilosc uzytkownikow i ilosc napisanych postow jest stopka i niedlugo tez dodam nagłówek, a nie chce zeby sie tam pokazywaly, tylko na głównej stronie forum, gdzie sa wszystkie tematy, shoutbox itd. Moglby ktos na to zaradzic? Poleci pomogl. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
psiak93
|
Wysłany: 12-03-2009, 14:09
|
|
|
A konkretnie o co chodzi? Jaśniej powiedz |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 12-03-2009, 14:34
|
|
|
Spróbuj usunąć z piku intro.php Kod: | include($phpbb_root_path . 'includes/page_header.'.$phpEx);
| oraz Kod: | include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);
| ale nie wiem co Ci z tego wyjdzie. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
Mahten

|
Wysłany: 12-03-2009, 14:38
|
|
|
xlesiu napisał/a: | Spróbuj usunąć z piku intro.php Kod: | include($phpbb_root_path . 'includes/page_header.'.$phpEx);
| oraz Kod: | include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);
| ale nie wiem co Ci z tego wyjdzie. |
Usunelo cale tlo, zostal tylko napis :
Cytat: | Mamy 5 użytkowników, którzy napisali 6 postów.
I Ty sprawdź nasz MultiWarez!
Wejście na forum
1. Kliknij przycisk "Wejście na forum"
MultiWarez - Twoja Pobieralnia
Przyszłość jest Nasza! |
|
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 12-03-2009, 14:40
|
|
|
Bo po usunięciu nie pobiera klas z pliku .css. Byś teraz musiał poprawić kod html w pliku intro_body.tpl. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
Mahten

|
Wysłany: 12-03-2009, 14:48
|
|
|
Czyli da sie to jakos w miare prosto zrobic zeby sie na tej przedstronie nie pokazywala stopka i naglowek? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu

|
Wysłany: 12-03-2009, 15:03
|
|
|
Da się prosto jak wiesz co to jest html i css. Musisz po prostu przenieść klasy z pliku .css do wewnątrz intro_body.tpl . Oczywiście nie wszystkie a tylko te co są użtwane w intro_body.tpl.
Pokaże Ci zawartość mojego pliku index_body.tpl Kod: | <link rel="stylesheet" href="templates/NazwaStylu/NazwaStylu.css" type="text/css">
<!-- BEGIN intro -->
<br />
<table class="forumline" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0">
<tr>
<td class="row1" align="center"><table width="80%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0" align="center">
<tr>
<td align="center">
<span style="font-size: 11px;">Naszych <b>{intro.users}</b> użytkowników, którzy napisali <b>{intro.posts}</b> postów nie może się mylić.<br />SprawdĽ nas!<br /><br /></span>
</td>
</tr>
<tr>
<td align="center">
<input style="border-style: solid; border-color: rgb(0, 51, 153); font-weight: bold; font-size: 10px; color: rgb(18, 18, 18); font-family: verdana; background-color: rgb(51, 153, 255);" onclick="self.location='{intro.index}'" value="WEJSCIE NA FORUM" type="button"><br /><br />
</td>
</tr>
<tr>
<td align="center">
<a class="postlink" href="{intro.index}">Wej¶cie na forum</a><br />
1. Kliknij przycisk "Wej¶cie na forum"
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
<br /><br />
<table class="forumline" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0">
<tr>
<td class="row1" align="center"><table width="80%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
<tr>
<td align="center">
<b>phpBB2 by Przemo</b>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
<!-- END intro --> |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!