|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:58 |
[pytanie] ramka z zone silver |
Autor |
Wiadomość |
Waghar
|
Wysłany: 20-12-2004, 15:55 [pytanie] ramka z zone silver
|
|
|
Witam. Pewnie tego tepu pytanie już padło (szukałem ale nigdzie nie mogęem znaleźć) Otóz w stylu Zone Silver jest biała ramka otaczająca całe forum - i tu mam pytanie: gdzie dokładnie zmienia się jej kolor? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
shqvarny
|
Wysłany: 20-12-2004, 20:42
|
|
|
poszukaj w css albo w overall_header.tpl powiny był takie znaczniki: TD_COLOR_1 (nie jestem pewny czy akurat ten i czy akurat tak się pisze - podaćem z pamięci) |
|
|
|
|
szpak
|
Wysłany: 21-12-2004, 02:17
|
|
|
raczej nie, ZoneSilver ma tą ramkę w tabelach generowan? jako tło w?asciwości komórki tabeli, w overall_header.tpl jest linia lewa ramki, a reszta to nie wiem bo ide spa? i nie mam sięy, musisz grzebać w plikach tpl ale w których to nie wiem, szukaj |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
|
They
|
Wysłany: 21-12-2004, 04:14
|
|
|
szpak napisał/a: | w overall_header.tpl jest linia lewa ramki | bo jest tylko sam
a powinno był cała ramka (czyli górna, dolna, lewa i prawa)
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!