|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
pytanie o player na stronie |
Autor |
Wiadomość |
cool_wicia
|
Wysłany: 21-03-2009, 18:42 pytanie o player na stronie
|
|
|
chcialem wstawic player od youtube na strone ale potrzebuje aby jego gorna czesc okolo 1cm byla zaslonieta jak to zrobic ??wstawic ten player w cos mniejszego,a ale w co albo moze jakibanner zeby nachodzill na to powiedzcie jest mi to wazne ???
atk zrobilem w dreamweaver
wstaw>obiekty w ukladzie >harmonijka spry
teraz gorna czesc video jest schowana o to mi chodzilo, ale
niestety otwarza zawartosc od gory i pojawia sie przesuwak ., idzie to zedytowac aby bylo tak jak ja chce .widac o co mi chodzi.
albo jakies inne rozwiazanie by ukryc gorna czesc playera
tak ma wygladac.jpg foto |
 |
Plik ściągnięto 62 raz(y) 83,18 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez cool_wicia 21-03-2009, 19:58, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MagicalFire

|
Wysłany: 21-03-2009, 19:13
|
|
|
cool_wicia, ja widze ze to youyube
zobacz kod HTML odtwarzacza to np
Kod: | <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/n9O5AcnVSIo&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/n9O5AcnVSIo&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
jego wymiary zmieniasz w
Kod: | width="425" height="344 |
i
Kod: | "true" width="425" height="344 |
zmiesz odpowiednio doi swojej strony |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
 |
cool_wicia
|
Wysłany: 21-03-2009, 19:45
|
|
|
nie o to mi nie chodzi,chodzi o ukrycie czesci gornego odtwarzacza to na zdieciu pokazuje przyklad ale pokazuje sie przesuwak i mozna calosc przesuwac o to mi nie chodzi
na gornym foto widac dolne przyciski playera na dolnym ich nie widac tylko widac gorna czesc playera .
u mnie ma byc widac dol a gora ma zniknac ,ma byc zaslonieta albo nieweim co
1.jpg tak ma nie wygladac |
 |
Plik ściągnięto 43 raz(y) 88,32 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!