phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[wygl?d] Pytania do Abreo_LoteQ
Autor Wiadomość
HenieK121

Posty: 35
Wysłany: 29-09-2009, 21:52   

Jak usunąć w tym stylu informacje kto jest moderatorem działu ?
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Lisu15


Pomógł: 204 razy
Posty: 1546
Wysłany: 30-09-2009, 09:27   

HenieK121, na to pytanie dostałeś odpowiedź w swoim temacie. Ale proszę, jeszcze raz ci napisze.

Kod:
Otwórz  index_box.tpl // Open  index_box.tpl
##
## Znajdz i Usuń  // Find & Delete

{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}

## Zapisz i zamknij // Save & Close
_________________
HTML to podstawa...
CSS to potęga...

Powróciwszy, by siać zamęt.
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 30-09-2009, 10:23   

HenieK121 napisał/a:
Jak usunąć w tym stylu informacje kto jest moderatorem działu ?
tak jak w każdym innym.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
HenieK121

Posty: 35
Wysłany: 30-09-2009, 14:38   

Jak zmienić szerokość stylu ??
 
     
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 30-09-2009, 14:39   

Ręce opadają. Wróć do poprzednich stron, tam znajdziesz odpowiedź.
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
HenieK121

Posty: 35
Wysłany: 30-09-2009, 14:45   

Szukałem i nie znalazłem w jakiej linijce to zmienić.
 
     
Bucu


Pomógł: 487 razy
Posty: 2127
Wysłany: 30-09-2009, 14:47   

cale 10 sek szukania...
http://www.przemo.org/php...p=420428#420428
_________________
Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
 
     
Lisu15


Pomógł: 204 razy
Posty: 1546
Wysłany: 30-09-2009, 15:31   

Szukaj w overall_header.tpl kodów
Kod:
width="
i te procenty co są za nim zmieniaj na takie jakie chcesz (ja tego używam i wszystko działa).
_________________
HTML to podstawa...
CSS to potęga...

Powróciwszy, by siać zamęt.
 
     
nowas89

Posty: 62
Wysłany: 26-10-2009, 12:09   

a jak zmienic szerokość forum chodzi mi o to wysrodkowane gdzie zawierają sie tematy, chciał bym by było to na cały ekran http://telewizor.eu/hdtv.html
Ostatnio zmieniony przez nowas89 14-09-2018, 12:54, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Misiek [PL]


Pomógł: 82 razy
Posty: 430
Wysłany: 06-11-2009, 17:09   

Można prosić o download finalnej wersji tego stylu?
_________________
instalacja modyfikacji # aktualizacja for # przenoszenie for # naprawa kodowania (krzaczków)
tylko dwie rzeczy są nieskończone - pętla while (TRUE) i ludzka głupota, ale tą pierwszą można przerwać za pomocą break;
 
     
domino6824
zbanowany

Pomógł: 11 razy
Posty: 187
Wysłany: 18-11-2009, 11:37   

witam!! jak usunąć javascript z abreo_loteq ?? bo w menu jak sie najedzie myszką, to jest anima, a ja chcę to usunąć, chce zwykłe napisy zamiast tego. jak to zmienić??
 
     
Tavaro

Pomógł: 242 razy
Posty: 1135
Wysłany: 18-11-2009, 14:35   

To nie jest javascript. W pliku .CSS usuń:
Kod:
a:hover#home { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#rejestracja { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#faq { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#szukaj { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#members { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#grupy { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#statistics { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#download { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#profile { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#album { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#msgs { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#czat { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#login { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#logout { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#reg { background-position: 0 -37px;  }
Kod:
a:hover#regulamin { background-position: 0 -37px;  }

Swoją drogą - autor stylu mógłby poduczyć się odrobinę z zakresu dziedziczenia i towarzyszących im selektorów, zamiast wklejać to samo kilkanaście razy "byle działało".
 
     
Yakuza*

Posty: 10
Wysłany: 06-02-2010, 15:06   

BloodMess napisał/a:
Jak wyśrodkować te ikony.?
Obrazek


Podbijam ;] jak wyśrodkować ?
 
     
Oneitatsu


Pomógł: 841 razy
Posty: 2324
Wysłany: 06-02-2010, 15:20   

overall_header.tpl

Cytat:

<td align="center">
<a id="home" href="{U_INDEX}"></a><a id="sep"></a>
<!-- BEGIN switch_user_logged_out --><a id="rejestracja" href="{U_REGISTER}"></a><a id="sep"></a><!-- END switch_user_logged_out -->
<a id="faq" href="{U_FAQ}"></a><a id="sep"></a>
<a id="szukaj" href="{U_SEARCH}"></a><a id="sep"></a>
<a id="members" href="{U_MEMBERLIST}"></a><a id="sep"></a>
<a id="grupy" href="{U_GROUP_CP}"></a><a id="sep"></a>
<a id="statistics" href="{U_STAT}"></a><a id="sep"></a>
<!-- BEGIN download -->
<a id="download" href="dload.php"></a><a id="sep"></a>
<!-- END download -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_in --><a id="profile" href="{U_PROFILE}"></a><a id="sep"></a><!-- END switch_user_logged_in -->
<!-- BEGIN album -->
<a id="album" href="album.php"></a><a id="sep"></a>
<!-- END album -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_in --><a id="msgs" href="{U_PRIVATEMSGS}" style="background-image: url({PRIVMSG_IMG}); background-repeat: no-repeat;"></a><a id="sep"></a><a id="czat" href="#" onclick="window.open('{S_JOIN_CHAT}', '_ChatBox', 'HEIGHT=400,resizable=yes,scrollbars=yes,WIDTH=550');"/></a><a id="sep"></a><!-- END switch_user_logged_in -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_in --><a id="logout" href="{U_LOGIN_LOGOUT}"></a><!-- END switch_user_logged_in -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_out --><a id="login" href="{U_LOGIN_LOGOUT}"></a><!-- END switch_user_logged_out -->
</td>

- to co pogrubiłem trzeba dodać.

Starożytny align="center", żeby nie odchodzić od konwencji szablonu, napisanego w zamierzchłych czasach.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Yakuza*

Posty: 10
Wysłany: 06-02-2010, 15:42   

Dzięki ;]
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

Sklep z gadżetami

mediaclick.pl

serwis laptopów

phpbb

lepszymarketing.pl

Polisy Ubezpieczeniowe TU Europa

Design Cart

Agencja vd.pl

majaimaks.pl

mass dot

knult.pl

gry planszowe

• Zamów reklamę