|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[szukam] Moda na widoczność działów + powitanie + rejestracj |
Autor |
Wiadomość |
Kaszka
|
Wysłany: 23-04-2009, 09:11 [szukam] Moda na widoczność działów + powitanie + rejestracj
|
|
|
Poszukuję moda, który sprawi, że dany temat będzie widoczny po określonej liczbie postów, np. 10
Kolejnego moda potrzebuję, ALE PO POLSKU, bo znalazłam po angielsku, aby było na górze strony, WITAJ GOŚCIU, WITAJ NIK, oraz nad SHOUTBOXEM< gdzie jest Kto jest na forum, tam gdzie nowi użytkownicy, aby migało Witaj na forum albo coś w tym stylu.
Kolejna sprawa, to jak wchodzi się na stronę, mod aby na górze pojawiał się pasek, jeżeli nie jesteś zarejestrowany... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
wolfiq

|
Wysłany: 23-04-2009, 09:15
|
|
|
Zrób nową grupę, ustaw by dodawało automatycznie po przekroczeniu odpowiedniej ilości postów, w zezwoleniach dla for ustaw na PRYWATNE i daj dostęp dla grupy do tych for |
_________________ pisz do mnie PW lub e-maila, jak Ci pozwolę, inaczej nie odpiszę |
|
|
|
 |
Kaszka
|
Wysłany: 23-04-2009, 09:22
|
|
|
WhiteWolf, gdzie ustawić w forum, aby było prywatne? Bo zrobiłam grupę już, ale gdzie dać w tym danym temacie, bo jak klikam na ZARZĄDZAJ to nie ma... |
|
|
|
 |
ja1010
|
|
|
|
 |
Kaszka
|
Wysłany: 23-04-2009, 09:54
|
|
|
ja1010, ale mam dać, że co, wszysycy, zarejestrowani, prywatne ?
Aby mogli tam być od 10 postów, grupę zrobiłam taką dostęp do ..., i tam dałam, że od 10 postów, ale tu nie wiem AA >.< Wcześnie jeszcze jest, a ja już nie rozumiem?!
Co mam wybrać w pojedynczych, aby tylko Ci ludzie z tej gr. mogli wchodzić tam....
Proszę dokładnie. A wy już dostajecie pomógł. |
|
|
|
 |
wolfiq

|
Wysłany: 23-04-2009, 10:02
|
|
|
PA --> fora --> Zezwolenia --> wybierz interesujące Cię forum i ustaw tam
Widoczny, Czytanie, Pisanie, Odpowiedzi, Edycja, Usuń jako PRYWATNE
póżniej wejdź PA --> Grupy --> Zezwolenia wybierz odpowiednią grupę i ustaw by ta grupa miał w kolumnie Proste Zezwolenia ustawione na Dostęp Zezwolony |
_________________ pisz do mnie PW lub e-maila, jak Ci pozwolę, inaczej nie odpiszę |
|
|
|
 |
Kaszka
|
Wysłany: 23-04-2009, 10:05
|
|
|
WhiteWolf, Wielkie dzięki!, o to chodziło
2. pomógł.
A c z resztą modów |
|
|
|
 |
ja1010
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kaszka
|
Wysłany: 23-04-2009, 10:52
|
|
|
ja1010, wybacz, nie zauważyłam Edycji.
Dzięki, daję pomógł.
Klozecik |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!