problem z soutbox |
Autor |
Wiadomość |
kamil27
|
Wysłany: 17-08-2011, 12:16 problem z soutbox
|
|
|
witam
mam 2 problemy
pierwszy glowny to taki ze jesli ja cos w nim napisze to ktos inny kto chce to cos przeczytac musi kliknac odswierz bo inaczej nie pokaze sie to co napisalem.... jak to zmienic tak aby wyswietlalo sie natychmiast?
a 2 troche mniej wazny ale zawsze czy mozna dodac jakis dzwiek ktory bedzie oznajmiac ze ktos cos napisal? cos jak w gadu-gadu ale nic tak denerwujacego i jak to zrobic? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Ha$h
Czarna lista

|
Wysłany: 17-08-2011, 13:10
|
|
|
odpowiesz nr 2 nie nie da sie takiego czegos zrobic 1 raz o takim czyms slysze jak chcesz to z dzwonkiem to wgraj sobie shutboxa z internetu zamiast shutboxa z przemo czyli http://xat.com/ tutaj jest taki shutbox |
_________________ Na gg pomagam tylko płatnie ! Bezpłatnie tylko na forum ale nie zawsze! |
|
|
|
 |
kamil27
|
Wysłany: 17-08-2011, 13:35
|
|
|
bylem ostatnio na kilku forach i tam walsnie bylo takie "bipniecie" ktore dawalo znac ze ktos cos napisal, pomysallem ze to moze fajne jesli ktos przeglada inne strony i nie widzi tego co sie pod spodem dzieje ale ok nie bede mieszac, wole Przema
a co do odswierzania to znalazlem jakis post ale mam pytanie
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=23323
czy jak to ustawie to nei bedzie mi jakos pamieci zapychac ? czy czegos w tym rodzaju
nie znam sie na tym za dobrze pytam sie bo jestem ciekawy |
|
|
|
 |
Ha$h
Czarna lista

|
Wysłany: 17-08-2011, 13:51
|
|
|
kamil27, nie bd ci zadnej pamieci zabierac ale powiem ci i tak twoja strona jest powolna i b sie dlugo odswiezac poniewaz masz forum na bezplatnej stornie lepiej przej na proserwer.pl i wykup sobie zwykly pakiet za 3 zl masz napewno wiecej wolnego miejsca niz na cba |
_________________ Na gg pomagam tylko płatnie ! Bezpłatnie tylko na forum ale nie zawsze! |
|
|
|
 |
kamil27
|
Wysłany: 17-08-2011, 22:25
|
|
|
ok dzieki zaraz sie tym zainteresuje sadzilem ze nie jest zle z szybkoscia |
|
|
|
 |
Ha$h
Czarna lista

|
Wysłany: 17-08-2011, 22:27
|
|
|
kamil27, jak bd chcial moge ci sprzedac kase na proserwe bo mam duzo |
|
|
|
 |
japi55

|
Wysłany: 18-08-2011, 01:36
|
|
|
Jak shoutbox - to tylko ten
Ha$h napisał/a: | odpowiesz nr 2 nie nie da sie takiego czegos zrobic |
Da się
Ha$h napisał/a: | kamil27, nie bd ci zadnej pamieci zabierac |
No miałbym co do tego duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże wątpliwości. |
|
|
|
 |
kamil27
|
Wysłany: 18-08-2011, 08:45
|
|
|
japi55 napisał/a: | Jak shoutbox - to tylko ten
Ha$h napisał/a: | odpowiesz nr 2 nie nie da sie takiego czegos zrobic |
Da się
Ha$h napisał/a: | kamil27, nie bd ci zadnej pamieci zabierac |
No miałbym co do tego duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże wątpliwości. |
slucham dalej
a co do tej zabieranej pamieci czy miejsca z czym to sie wiarze? ze za jakis czas forum nie bedzie sie otwierac bo jakis limit pobran sie wyczerpie czy bede msuail cos w bazach usowac? |
|
|
|
 |
Ha$h
Czarna lista

|
Wysłany: 18-08-2011, 08:48
|
|
|
kamil27, jak zainstalujesz tego szhutboxa to ci pamieci nie bd bralo poniewaz to jest zwykly kod co wklejasz a ludzie sie loguja przez twoje strone ale wszelkie zapisy zapisuja sie na stronie glownej tego shutboxa wiem bo sam uzywalem |
|
|
|
 |
kamil27
|
Wysłany: 18-08-2011, 10:56
|
|
|
super ostatnie pytanie i zabieram sie za instalacje.
czy jesli mam swoja grafike (styl) na soutboxie to po zainstalowaniu tego nic sie nie zmieni? |
|
|
|
 |
Ha$h
Czarna lista

|
Wysłany: 18-08-2011, 11:08
|
|
|
raczej nie zalezy gdzie wkleisz kod |
|
|
|
 |
japi55

|
Wysłany: 18-08-2011, 12:18
|
|
|
Ha$h napisał/a: | kamil27, jak zainstalujesz tego szhutboxa to ci pamieci nie bd bralo |
Mowa o tym "autoodświeżaniu shoutboxa"?
Jakto nie będzie brało, jak co 5 sekund każdemu użytkownikowi będzie się odświeżało, w dodatku nie metodą ajax tylko będzie to wyglądało jakby cała strona się przeładowała. |
|
|
|
 |
kamil27
|
Wysłany: 18-08-2011, 17:14
|
|
|
japi55 napisał/a: | Ha$h napisał/a: | kamil27, jak zainstalujesz tego szhutboxa to ci pamieci nie bd bralo |
Mowa o tym "autoodświeżaniu shoutboxa"?
Jakto nie będzie brało, jak co 5 sekund każdemu użytkownikowi będzie się odświeżało, w dodatku nie metodą ajax tylko będzie to wyglądało jakby cała strona się przeładowała. |
a jesli zainstaluje tego ktorego Ty tutaj podales to tez bedzie zabierac??
jesli tak to jak zrobic aby odswierzal tym sposobem ajax cokolwiek to jest? |
|
|
|
 |
japi55

|
Wysłany: 18-08-2011, 20:29
|
|
|
kamil27 napisał/a: | a jesli zainstaluje tego ktorego Ty tutaj podales to tez bedzie zabierac?? |
Będzie zżerać mniej niż zwykły shoutbox. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kamil27
|
Wysłany: 22-08-2011, 22:24
|
|
|
fajnie zainstalowalem i wszystko dziala jestem w szoku
ale zniknela mi grafika na SB jak moge wrocic pasek z napisem soutbox gdzie byla grafika?
nie za bardzo wiem jak to zrobic |
|
|
|
 |
|