phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Poprawka 3 dla wersji 1.12.6
Autor Wiadomość
MagicalFire 
Wyklety :(


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Skąd: cybinka
Wysłany: 27-12-2009, 18:59   

aktualizacja jest dla tych co maja fora od dawana
Drag, aktualizacja cie nie obowiązuje
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Stefan ^^ 
Wredota


Pomógł: 5 razy
Posty: 106
Wysłany: 27-12-2009, 19:09   

A ja mam takie coś iż w panelu administracyjnym pisze mi że nie mam tej poprawki a w check_filec pisze że mam i miałem ją ten komunikat mam od czasu przywracania bazy przez administratora hostingu
 
     
MagicalFire 
Wyklety :(


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Skąd: cybinka
Wysłany: 27-12-2009, 19:12   

o moj boze
ten komunikat sie pokazuje wszystkim
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
 
     
jabba1 


Pomógł: 1 raz
Posty: 77
Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-01-2010, 14:06   

Ja z kolei mam taki problem. Edytuje ręcznie check_data.php i w momencie gdy mam podmienić linijkę:
Kod:
$sizes['admin/xs_edit.'.$phpEx] = '14038';

Wyskakuje info ze niemozna odnalezc takiej linijki...o co chodzi?
 
 
     
xlesiu 



Pomógł: 5272 razy
Posty: 10361
Wysłany: 09-01-2010, 14:24   

jabba1, jeżeli masz edytor z numeracją linii to zobacz tak ok 367 linii albo szukaj tylko admin/xs_edit
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora.
 
 
     
Bucu 
PHP <3


Pomógł: 487 razy
Posty: 2127
Skąd: Kielce
Wysłany: 09-01-2010, 14:27   

jabba1, to znajdz tylko to:
Kod:
$sizes['admin/xs_edit.'.$phpEx] =
_________________
Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
 
 
     
jabba1 


Pomógł: 1 raz
Posty: 77
Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-01-2010, 14:31   

Wyjasniło się, mam jakby odrazu podmienioną linijke już na tą ktora powinna być;)
 
 
     
kwalejko 

Posty: 9
Wysłany: 10-01-2010, 19:52   

Witam,
zastanawiam się, czy nie byłoby prościej napisać skryptu tego forum od podstaw. Cały czas, są poprawki, które mówią "jeśli chcesz przetrwać, wprowadź zmiany".
Uważam, że albo wprowadza się wszystkie poprawki, albo jeśli jest to kłopotliwe, pisze całe oprogramowanie od podstaw.
Krzysztof
 
     
szczupak_xD 
zbanowany
TEN....


Pomógł: 105 razy
Posty: 707
Skąd: się wzięło PHP
Wysłany: 10-01-2010, 19:58   

Ale jeśli napiszesz takie forum od podstaw (co zajmie bardzo dużo czasu) to i tak będą poprawki, bo się odnajdą jakieś luki których wcześniej się nie zauważyło. Poza tym, nie ma idealnego skryptu
_________________
Nie pisz na GG bez pozwolenia, bo nie otrzymasz pomocy.
Z góry dziękuję
 
 
     
ggusi 

Pomógł: 9 razy
Posty: 60
Wysłany: 10-01-2010, 20:15   

kwalejko napisał/a:
Uważam, że albo wprowadza się wszystkie poprawki, albo jeśli jest to kłopotliwe, pisze całe oprogramowanie od podstaw.


Zastanawiam się ile czasu myślałeś pisząc to.
Nie ważne co byś napisał - i tak na 100% będą zawsze jakieś błędy/luki. Nigdy nie zrobisz nic idealnego.
 
     
mbru 


Posty: 125
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 22-01-2010, 23:47   

Czy po wydaniu poprawki do wersji która jest zapowiedziana na luty br. będzie podana lista jakie pliki zostały modyfikowane lub jak będzie można sprawdzić jakie pliki podmienić z nowej paczki która będzie wydana do wersji 1.12.6p3
 
     
lui754 
new lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Skąd: Radom
Wysłany: 23-01-2010, 08:09   

Wszystko będzię wyjasnione.
 
 
     
mbru 


Posty: 125
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 23-01-2010, 11:35   

lui754, Przepraszam że spytam niepotrzebnie lecz czy wiadomo już jakich plików dotyczy owa aktualizacja która się ukaże
 
     
lui754 
new lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Skąd: Radom
Wysłany: 23-01-2010, 11:56   

jeju, jak się ukaże to zobaczysz. Nie pisz takich głupich pytań.
 
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
GMHawk 
Hawk


Posty: 87
Skąd: z Żółwięńca
Wysłany: 09-02-2010, 18:27   

ten plik .patch można zainstalować tak:
www.gateofchaos.xaa.pl/xs_patch.patch

???
_________________
Gate of Chaos
Exp Rate x64, MonGen Rate x2, Gold Rate x2, Mob Rate x2, Wersja: king (4.21)
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy

Partner strony: najlepszyranking.pl



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę

Egzotyczne sadzonki i nasiona krajowe i zagraniczne, Sprzedaż wysyłkowa roślin i nasion kwiatów praktyczne porady ogrodnicze, opisy, zdjęcia roślin, najlepsze forum o roślinach egzotycznych w Polsce