phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Woytec
14-12-2013, 20:53
Shoutbox by Matti
Autor Wiadomość
Tom18

Posty: 41
Wysłany: 18-01-2010, 23:32   

usuń to:

Kod:
<tr>
        <td class="row1" align="center" valign="middle" nowrap="nowrap" height="25"><span class="gensmall">Rozkrzyczani:
        <!-- BEGIN mostactive -->
        {mostactive.WHO}{mostactive.HOW_MANY}
        <!-- END mostactive --></span></td>
    </tr>


znajduje się to w nazwa_stylu/shoutbox_body.tpl
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
beniosq

Posty: 228
Wysłany: 25-01-2010, 13:06   

mam dwa pytania związane z tym shoutbox'em :

1. jak mogę zmienić nagłowek shout boxa na taki jaki mam np w statystykach
 
     
Zemsta_Spamera


Pomógł: 22 razy
Posty: 122
Wysłany: 25-01-2010, 13:08   

<th class="thTop" align="center" height="25"><span class="cattitle"><a href="{SHOUTBOX_URL}" class="mainmenu" title="{L_ALL_MESSAGES}"><font color="#FFFFFF">ShoutBox</font></a></span></th>

w pliku shoutbox_body.tpl

Piszę na pamięc :>
 
     
Ghost Rider

Posty: 48
Wysłany: 25-01-2010, 21:55   

Witam mam pytanie co robi ten robocik może ktoś wytłumaczy jak to ustrojstwo działa ?? xD
 
     
Kedalion

Pomógł: 5 razy
Posty: 115
Wysłany: 11-02-2010, 20:53   

Zero problemów podczas instalacji, modyfikacja bardzo fajna ;) wielkie dzięki. ;)
 
     
cobreti

Posty: 1
Wysłany: 18-02-2010, 00:09   

Modyfikacja suer tylko powiedzcie mi co zrobic zeby nie bylo wogole avatarow tylko tak jak w zwyklym bez avatara ;) Bo mi sie userzy skarza zebym wywalil avatary a nie wiem jak :mrgreen:
 
     
Tomy24


Pomógł: 9 razy
Posty: 62
Wysłany: 18-02-2010, 14:13   

fajna modyfikacja prosta instalacja zero problemów aby tak dalej
 
     
Whinter


Pomógł: 98 razy
Posty: 874
Wysłany: 20-02-2010, 22:44   

Słuchajcie, a gdzie wgrać ten SB?
 
     
krystianr


Pomógł: 680 razy
Posty: 1999
Wysłany: 21-02-2010, 10:01   

Whinter, masz wszytko napisane w instrukcji w załączniku w 1 poście.

[ Dodano: 21-02-2010, 10:01 ]
Ściągnij ten załącznik.
_________________
eat
sleep
trance
repeat
 
     
Whinter


Pomógł: 98 razy
Posty: 874
Wysłany: 21-02-2010, 10:10   

I problem jest na samym początku. W includes/contants [oczywiście w admin, nie templates] nie mam tego "define('RANKS_TABLE', $table_prefix . 'ranks');"
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 21-02-2010, 10:13   

Poszukaj tylko
Kod:
'RANKS_TABLE'
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
Whinter


Pomógł: 98 razy
Posty: 874
Wysłany: 21-02-2010, 13:07   

Zrobiłem co trzeba. Error....

Fatal error: Call to undefined function efine() in /home/vail/domains/gifs.unl.pl/public_html/includes/constants.php on line 196

[ Dodano: 21-02-2010, 13:09 ]
Sorry za dubla, ale:

Cytat:
#
#-----[ COPY ]--------------------------------
#
wszystko TO root/


Tego nie zrobiłem. Root? Nie ma takiego katalogu [folderu] :P

Można skleić.
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 21-02-2010, 13:09   

Whinter, root oznacza główny katalog forum.
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
Whinter


Pomógł: 98 razy
Posty: 874
Wysłany: 21-02-2010, 13:12   

Działa. Zamiast define miałem efine. Ale gdzie to Ogólne -> Robocik ... nie mam tego :P

[ Dodano: 21-02-2010, 13:12 ]
Czyli do admin, czy do public_html?

[ Dodano: 21-02-2010, 13:13 ]
Ale co wkleić? Pliki z folderów templates z do public/templates itd?

[ Dodano: 21-02-2010, 13:15 ]
Sorry za taki spam... Tak jest templates/subSilver... a ja używam MusicPlanet. Gdzie te pliki dać? Sub czy Music?

[ Dodano: 21-02-2010, 13:18 ]
Mam wszystko. PA -> Robocik:

Cytat:
Template->make_filename(): Error - template file not found: admin/robocik_body.tpl
nie miałem w ogóle tego pliku. Tylko robot_body.php

[ Dodano: 21-02-2010, 13:21 ]
Nie mam avatarów w SB, ani rozkrzyczani... Tylko Ogólne -> Robocik działa
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Tomy24


Pomógł: 9 razy
Posty: 62
Wysłany: 21-02-2010, 22:29   

do public html
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę