phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Woytec
01-12-2013, 10:24
3D Dock menu
Autor Wiadomość
Dudex77r

Pomógł: 2 razy
Posty: 82
Wysłany: 29-08-2010, 17:04   

A może ktos poda screen? Bo kusi mnie to ale skąd mam wiedzieć jak to wygląda.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 30-08-2010, 02:55   

Dudex77r napisał/a:
A może ktos poda screen? Bo kusi mnie to ale skąd mam wiedzieć jak to wygląda.
Link.
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
Dudex77r

Pomógł: 2 razy
Posty: 82
Wysłany: 30-08-2010, 06:29   

Aha, to ten pasek, myślałem że to menu forum się przerabia. Dziękuje.
 
     
neoszw

Posty: 1
Wysłany: 21-09-2010, 15:36   

Witajcie.

Mam problem, wszystko wklejone, a te przyciski są jeden na drugim?!
Forum: zseh.webd.pl
 
     
ślimak

Pomógł: 4 razy
Posty: 71
Wysłany: 06-11-2010, 13:52   

[quote="neoszw"]Witajcie.

Mam problem, wszystko wklejone, a te przyciski są jeden na drugim?!
Forum: zseh.webd.pl[/quote

Wkleiłeś wszystko w odpowiednie miejsce ?? Na serwer i na stronę ??
_________________
Chcę być taki dobry jak Ty - pomóż Mi w tym
 
     
wenu

Posty: 22
Wysłany: 07-01-2011, 21:05   

Co wyedytować aby opisy linków były nad grafikami a nie pod nimi ?
 
     
Andzela

Pomógł: 1 raz
Posty: 138
Wysłany: 11-02-2012, 22:36   

wenu napisał/a:
Co wyedytować aby opisy linków były nad grafikami a nie pod nimi ?


No wlasnie jak to wyedytowac, ktos wie? Bo tak to opis najezdza na ramke od forum, i nic nie widac, ktos moze to poprawic?
 
     
19gazda62


Pomógł: 20 razy
Posty: 224
Wysłany: 16-02-2012, 22:09   

moja strona to http://skrypcior.pl/index.php
mi wyświetla 1 obrazek z wszystkich albo wszystkie naraz jeden na drugim. wszystko edytowane wg instrukcji. sprawdzałem dla pewności ok 5 razy.

[ Dodano: 21-02-2012, 14:45 ]
może ktoś pomóc??
_________________
Piszesz do mnie na gg?? Przedstaw się i napisz z jakiej strony internetowej się do mnie kierujesz.

Poza Forum za darmo umarło.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Vorli

Pomógł: 1 raz
Posty: 34
Wysłany: 28-08-2013, 11:54   

Z góry przepraszam za odkop.

Chciał bym wykorzystać to menu na swoim forum, zmieniając tylko obrazki. Niestety po wgraniu wszystkiego na serwer oraz po edycji pliku tak jak to opisane w instrukcji, mam podobny problem jak kolega wyżej.
Wyświetla się tylko jeden obrazeczek.

Może wie ktoś w czym tkwi problem.

Poniżej zamieszczam Screen ze swojego forum. Aktualnie usunąłem mod, gdyż nie chcę żeby ludziska widziały "niewypał". Oznaczone czerwonym okręgiem.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



Guru Wrocław - skuteczne pozycjonowanie stron w Google

• Zamów reklamę