|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:40 |
[Problem] 100posts |
Autor |
Wiadomość |
thunder

|
Wysłany: 05-02-2005, 17:21 [Problem] 100posts
|
|
|
Chcialbym miec tego moda na forum. Sciagnalem pliczek i wrzucilem do do katalogu glownego forum. W overall header dalem ikonke z linkiem do menu na forum i wszystko jest ok. Tylko jak otwiera mi sie tabelka z NIBY ostatnimi 100 pstami pokazuje mi nie te posty co trzeba jakies z samego poczatku dzialania forum. Jak poprawic tego moda zeby dzialal poprawnie. Mzoe trzeba go wgrac gdzie indziej? W zalacnzik znajduje sie ta modyfikacja.
http://www.forum.polaniec...um/100posts.php
Pokazuje jako ostatni post wiadomoci z 13 czerwca 2004 i niewiem dlaczego |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo

|
Wysłany: 06-02-2005, 02:42
|
|
|
daj w 33 linijce: i napisz co sie pokazalo na stronie,
( dodaj to zaraz za: $sql="SELECT " . FORUMS_TABLE . ".auth_read, " ....... ) |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
thunder

|
Wysłany: 06-02-2005, 09:49
|
|
|
pojawilo mi sie cos takiego u samej góry
Kod: | SELECT phpbb_forums.auth_read, phpbb_forums.forum_id, phpbb_forums.forum_name, phpbb_topics.forum_id, phpbb_topics.topic_views, phpbb_topics.topic_replies, phpbb_topics.topic_id AS topic_id, phpbb_topics .topic_title AS topic_title, MAX(phpbb_posts.post_time) AS post_time, phpbb_users.username, MAX(phpbb_posts.post_id) AS post_id FROM phpbb_topics, phpbb_posts, phpbb_users, phpbb_forums WHERE phpbb_topics.topic_id = phpbb_posts.topic_id and phpbb_posts.poster_id = phpbb_users.user_id AND phpbb_topics.forum_id = phpbb_forums.forum_id AND phpbb_forums.auth_read = 0 GROUP BY phpbb_posts.post_id ORDER BY post_time DESC LIMIT 100; |
http://www.forum.polaniec...um/100posts.php |
|
|
|
 |
Radek

|
Wysłany: 06-02-2005, 11:30
|
|
|
niewiem ale u mnie lata dobrze mimi ze mam lycos. nie wiem o co wam chodzi |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!