|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:40 |
Po reinstalacji forum ikon rang |
Autor |
Wiadomość |
Allah
|
Wysłany: 14-02-2005, 00:30 Po reinstalacji forum ikon rang
|
|
|
Miałem problem z forum który opisałem tutaj i zrobićem to co napisaliście. Wgrałem na nowo style i potem dodałem tak jak miałem przed padnięciem strony rangi do katalogu templates/images/ranks ale na stronie nie ma pod profilem rank tylko jest czerwony krzy?yk. Co zrobićem źle ?? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bubak

|
Wysłany: 14-02-2005, 07:49
|
|
|
masz poprostu zle nazwy obrazkow dla poszczegolnych rank popraw tp to bedzie dzialac np dla admina masz http://members.lycos.co.u...ranks/ranka.gif a w appalachi nie masz takiego pliku do kazdego stulu wrzuc te rangi |
_________________ Gość zapraszam Cię na www.Forumisko.net twoje nowe forum dyskusyjne |
|
|
|
 |
Allah
|
Wysłany: 15-02-2005, 00:35
|
|
|
Ok rangi działają tylko teraz logo na stronie głównej nie dziśa.
Wrzuciłem logo .jpg na każdy styl do templates/styl/images i potem to napisałem w overall_header w tych liniach i nie działa logo tylko jest czerwony krzy?yk |
_________________ Gość grasz w tą gr? ? Sam sprawdę! |
|
|
|
 |
nasedo

|
|
|
|
 |
Allah
|
Wysłany: 15-02-2005, 00:43
|
|
|
A co ten link ci działa ?? bo mi nie |
|
|
|
 |
nasedo

|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Allah
|
Wysłany: 15-02-2005, 00:53
|
|
|
Ok działa tylko zawsze denerwowa?o mnie to że te logo jest trochę krzywo ustawione...tak póż centymetra w prawo za bardzo, Nie da się tego jakoś skorygowa? ?? Wejd? na stroną to zobaczysz o co mi chodzi. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!