phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:30
vBulletin Board Message 1.0
Autor Wiadomość
JustDoIt!


Pomógł: 115 razy
Posty: 869
Wysłany: 19-04-2010, 21:03   

Calvin napisał/a:
No nie ma opcji że źle robię ...


spróbuj to co masz wkleić do nazwastylu.css to wklej do overall_header.tpl :)
przed </head>
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Calvin


Pomógł: 53 razy
Posty: 240
Wysłany: 19-04-2010, 22:23   

Nic to nie dało
_________________
"- Odpręż się, chłopie. Zrób dzisiaj dobrą robotę, to skombinuję ci najlepszą i najsłynniejszą dupę w Hollywood."
 
     
JustDoIt!


Pomógł: 115 razy
Posty: 869
Wysłany: 22-04-2010, 15:20   

Calvin napisał/a:
No nie ma opcji że źle robię ...

Nie wiem co może być przyczyną u mnie i na kilku innych forach śmiga jak się patrzy ;)
 
     
Hools
Czarna lista

Posty: 22
Wysłany: 21-07-2010, 12:20   

Mam problem ponieważ na ciemnym stylu mi to nie działa a na stylu subsilver dobrze :/ dlaczego ?
 
     
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 21-07-2010, 18:56   

Cytat:
Adres forum: www.cs4me.xaa.pl
Cytat:
Nie odnaleziono serwera
Nie ma forum - nie ma pomocy.
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
toredo12

Posty: 32
Wysłany: 26-08-2010, 13:11   

Witam was.
Mi ten mod coś źle działa ponieważ gdy wstawiłem URL do ogłoszenia to nic nie ma tylko pogrubiona czcionka a chciałbym żeby to był jakiś adres odnośnika jak to zrobić żeby działało
 
     
JustDoIt!


Pomógł: 115 razy
Posty: 869
Wysłany: 28-10-2010, 20:46   

@ nowe demo :) http://jqueryhelp.pl/
 
     
Magnetix

Posty: 79
Wysłany: 02-12-2010, 21:32   

Proste pytanie jak zainstaluje tą modyfikacje to czy ona zastąpi mi ogłoszenia czy będę miał ogłoszenia i ten blok którym dodaje owa modyfikacja.
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 02-12-2010, 21:36   

Magnetix, to jest tylko zmiana wyglądu.
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
sunstacja

Posty: 51
Wysłany: 21-02-2011, 12:45   

Kod:
-----[ Otwórz ]------------------------------------------
#
/templates/twój_Styl/nazwastylu.css
#
#-----[ Znajdź ]------------------------------------------
#
/* Import the fancy styles for IE only (NS4.x doesn't use the @import function) */


nie da sie tego znalezc u mnie

[ Dodano: 21-02-2011, 13:59 ]
Wstawilem obojetnie gdzie i wyszlo tak www.sunstacja.net i znikneła mi belka ogloszenia :/
 
     
Skater


Posty: 198
Wysłany: 12-03-2011, 01:37   

Nie dzałają mi na tym modzie taki jak URL itd. Linki trzeba kopiować nie da się kliknąć.
_________________
d(-_-)b ~~ d(-.-)b ~~ d(-_-)b
 
     
lukasz9621

Posty: 52
Wysłany: 20-09-2011, 13:14   

Mam pytanko jak zrobić żeby np. był inny kolor czcionki albo żeby dodać obrazek?
 
     
mediumXx


Posty: 296
Wysłany: 22-02-2012, 14:33   

Panowie kiedy dodaje ten kod do css całe tło forum robi mi się zółte ?

Kod:

.blur{
    background: url(images/shadow.png) repeat; /*link do obrazka ktory ma byc cieniem*/
    color: inherit;
    margin-left: 4px;
    margin-top: 4px;
        width: 94%; /*szerokość tabeli ogłoszenia*/

}

.shadow,
.content{
    position: relative;
    bottom: 2px; /* szerokość dolnego cienia w px */
    left: 2px; /* szerokość lewego cienia w px */

}

.shadow{
    background: url(images/shadow.png) repeat; /*link do obrazka ktory ma byc cieniem*/
    color: inherit;
}

.content{
    background: url(images/ogloszenie_back.png) repeat; /*tlo*/
    color: #000000; /*kolor tekstu*/
    padding: .5em 2ex;
}
 
     
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 22-02-2012, 15:10   

Zmień sobie klasę .content (ponieważ już wcześniej masz taką wykorzystaną).
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
mediumXx


Posty: 296
Wysłany: 22-02-2012, 15:22   

mate jak daz zapytanie jak mam taka baze

p168662_phpbb
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę