Wysłany: 30-05-2010, 16:55 2 problemy - avatary, ikonki
Witam. Nie dawno założyłem ze znajomym forum na jun.pl, jeżeli potrzebny adres to www.ngw.laa.pl. Zająłem się stylem a on innymi rzeczami i mam 2 problemy.
1. Pierwszy problem to są avatary. Ustawiłem jak na wszystkich innych forach, żeby było można wgrać z komputera, wysyłając z adresu i wysyłając odnośnik do zewnętrznego obrazka. Żadna z tych opcji nie działa. To znaczy, że jak wgram avatar to jest wszystko okej, jest napisane że dane zostały zmienione czy jakoś tak ale avatar się nie wgrał tak na prawde ... Nikt nie może wgrać avatara, czy musze coś zmienić w ustawieniach profilu czy gdzie?
2. Drugi problem to są ikonki do tematów zamkniętych, nowych postów, posty przeczytane itd. Czy da się jakoś je zmienić?
Do tego ma tylko dostęp główny administrator jun.pl
Jesli masz pytania to zapraszam na forum.
Jeśli posiadasz swoje forum na serwerze darmowych forów (ok1.pl, eev.pl, wxv.pl, jun.pl, itp.), w pierwszej kolejności zgłoś problem do supportu serwera, na którym założyłeś forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum