phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:30
Sociable
Autor Wiadomość
KOŁO

Posty: 33
Wysłany: 18-02-2013, 00:03   

kooza napisał/a:
Zostaw tak jak jest.

Już dziś tego nie zrobię.
Jutro sprawdzę, na Twoją odpowiedzialność ;)
Dzięki.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
kooza


Pomógł: 486 razy
Posty: 2401
Wysłany: 18-02-2013, 14:50   

Zrób kopie plików.
Ale nic nie musisz robić z zapytaniem, skoro już takie istnieje
 
     
KOŁO

Posty: 33
Wysłany: 21-02-2013, 20:08   

kooza, no to takie coś mnie dziś spotkało:

Error in getting sociable table

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'kolo82_clonmel.phpbb_clonmelsociable' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_clonmelsociable WHERE active='1' ORDER BY display_order

Line : 2966
File : viewtopic.php

[ Dodano: 21-02-2013, 20:30 ]
I takie coś, ale to ten sam problem z bazą :(

Unable to get Display Order Informations

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'kolo82_clonmel.phpbb_clonmelsociable' doesn't exist

SELECT MAX(display_order) as max, MIN(display_order) as min FROM phpbb_clonmelsociable

Line : 120
File : admin_sociable.php
 
     
Woytec


Pomógł: 2596 razy
Posty: 7667
Wysłany: 22-02-2013, 10:53   

Musisz zmienić prefiks w zapytaniach
 
     
KOŁO

Posty: 33
Wysłany: 22-02-2013, 11:16   

Już doszedłem sam.
Problem tkwił w tym, że w zapytaniu do SQLa jest phpbb_sociable a moja baza ma inny prefix .

Tak więc musiałem wszędzie zamienić

phpbb_sociable

na

phpbb_clonmelsociable

Pozdrawiam

[ Dodano: 22-02-2013, 14:02 ]
Woytec, dzięki.
Doszedłem do tego zanim przeczytałem twój post.
Ale dziękuje, że próbowałeś.
Pozdrawiam
 
     
kowalski_michal

Posty: 61
Wysłany: 12-03-2013, 07:48   blad

Po opublikowaniu linku na FB - wychodza bledy - link kieruje na strone z bledem 404 :( nie znaleziono komponentu :(
 
     
C7_4K

Posty: 16
Wysłany: 22-02-2014, 15:57   

działa pod 1.12.8 ???
 
     
krys121_2

Posty: 45
Wysłany: 03-01-2015, 17:06   

C7_4K napisał/a:
działa pod 1.12.8 ???

Działa bez problemu
 
     
Kwatera

Posty: 3
Wysłany: 29-03-2015, 12:27   

Proszę o ponowne wrzucenie załącznika. ;)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
MagicalFire


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Wysłany: 29-03-2015, 13:02   

Kwatera, przeciez załaczniki działają
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę