To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2008) - [Problem] Opcja cytauj i wazne pytanie

.:Lati:. - 03-01-2008, 19:19
Temat postu: [Problem] Opcja cytauj i wazne pytanie
Witam.

1. Zauważyłem ostatnio że nie działa opcja cytuj. Po kliknięciu w nią przechodzi do odpowiedzi ale bez żadnego tekstu. Możliwe że jest to spowodowane tym że dodałem nowy przycisk, dokładnie w widoku tematu obok odpowiedz przycisk nowy temat. Jak to zrobić wziołem z tego forum ale teraz nie moge znaleźć tego tematu. Niżej w załączniku mój plik posting.php bo prawdopodobnie w nim problem.

2. Podczas edycji wiadomości w sb zawsze prawie pokazuje się komunikat że zadługie słowo i nic się nie zmienia. Czesam się zrobi jakąś literówke i nie można poprawić.

3. Wczoraj pewien user napisał do mnie że mamy błąd w konfiguracji serwera i błąd XSS w dwóch miejscach. Dokłądnie to:
1, plik seeker.php brak filtrowania 2 funcion_admin jedna zmienna zle ustawiona...
Zaoferował swoją pomoc w naprawieniu tego ale najpierw go troche olałem, ostatnio się odezwał z inicjatywą kolejnej pomocy, napisał tez :
"podejzewam ze do mnie napiszesz jak Was ktoś hacknie bo dziure zna coraz wiecej osob :) wiele razy juz tak bylo ;) "
Więc moje pytanie brzmi:

Czy to prawda co on mówi i czy warto mu zaufać?

Proszę o pomoc w przedstawionych wyżej problemach. Dzięki i Pozdrawiam.

koziolek - 03-01-2008, 19:25

w pliku seeker był błąd i została wydana poprawka, a po za tym ostatnio wyszła nowa wersja 1.12.6