|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:40 |
[Problem] Opcja cytauj i wazne pytanie |
Autor |
Wiadomość |
.:Lati:.
|
Wysłany: 03-01-2008, 19:19 [Problem] Opcja cytauj i wazne pytanie
|
|
|
Witam.
1. Zauważyłem ostatnio że nie działa opcja cytuj. Po kliknięciu w nią przechodzi do odpowiedzi ale bez żadnego tekstu. Możliwe że jest to spowodowane tym że dodałem nowy przycisk, dokładnie w widoku tematu obok odpowiedz przycisk nowy temat. Jak to zrobić wziołem z tego forum ale teraz nie moge znaleźć tego tematu. Niżej w załączniku mój plik posting.php bo prawdopodobnie w nim problem.
2. Podczas edycji wiadomości w sb zawsze prawie pokazuje się komunikat że zadługie słowo i nic się nie zmienia. Czesam się zrobi jakąś literówke i nie można poprawić.
3. Wczoraj pewien user napisał do mnie że mamy błąd w konfiguracji serwera i błąd XSS w dwóch miejscach. Dokłądnie to:
1, plik seeker.php brak filtrowania 2 funcion_admin jedna zmienna zle ustawiona...
Zaoferował swoją pomoc w naprawieniu tego ale najpierw go troche olałem, ostatnio się odezwał z inicjatywą kolejnej pomocy, napisał tez :
"podejzewam ze do mnie napiszesz jak Was ktoś hacknie bo dziure zna coraz wiecej osob wiele razy juz tak bylo "
Więc moje pytanie brzmi:
Czy to prawda co on mówi i czy warto mu zaufać?
Proszę o pomoc w przedstawionych wyżej problemach. Dzięki i Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
koziolek

|
Wysłany: 03-01-2008, 19:25
|
|
|
w pliku seeker był błąd i została wydana poprawka, a po za tym ostatnio wyszła nowa wersja 1.12.6 |
_________________ #4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!