|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[opinie] alpha.pl |
Autor |
Wiadomość |
kaczorek

|
Wysłany: 17-09-2005, 20:54 [opinie] alpha.pl
|
|
|
Co sądzicie o tym hostingu: www.alpha.pl
Wygląda na ciekawy...
Ma ktoś może tam konto? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Ivellios
|
Wysłany: 17-09-2005, 21:09
|
|
|
Niom jeśli chodzi o cenę, to nawet znośne Za klasę HOME na przykład biorą koło stówki rocznie... |
_________________ POMOC NA GG TYLKO DLA KOBIET |
|
|
|
 |
MakArios

|
Wysłany: 17-09-2005, 21:18
|
|
|
NIP, REGON jest, adresy telefony kontakty też. Minusem jest na pewno to, że trzeba zapłacić od razu za przynajmniej rok. Druga sprawa, dziwnie mi to wygląda tutaj:
Cytat: | standard pojedynczej bazy danych do: 10MB |
Jeśli dobrze to rozumiem, baza ma ograniczenie do 10MB, co przy koncie o powierzchni 500MB.. no właśnie. Mogę się mylić oczywiście, co byłoby bardzo na rękę, bo poza tym wygląda to nieźle. |
|
|
|
 |
kaczorek

|
Wysłany: 17-09-2005, 23:06
|
|
|
pogadałem sobie z nimi telefonicznie - odbieraja na maila reaguja w ok. 2-3 minuty i jest odpowiedź. Jedynie co mnie gnebi to właśnie ta wielkość bazy danych 10 MB - hmmmm, sam nie wiem na razie się testuję i bryka wszystko bezboleśnie |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!