Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:50 |
[Problem] ruchome banery |
Autor |
Wiadomość |
Problemator
|
Wysłany: 26-11-2005, 22:55 [Problem] ruchome banery
|
|
|
Witam, mam taki problem. Na tym forum: http://members.lycos.co.uk/bemowo4/ . Zobaczyłem iż istnieje możliwość wstawienia ruchomych bannerów. Ponieważ nie znalazłem tematu z taką treścią, chciałbym się zapytać jak wstawić ruchome bannery?. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
ergo

|
Wysłany: 26-11-2005, 23:15
|
|
|
wstawiasz bannery w tzw. tag <marquee> </marquee> i trzeba ustawic parametry na scrolling pionowy, wtedy otrzymasz dokladnie taki efekt jak na tamtym forum na dole.. bo rozumiem ze o nich mowisz... prosze wcisnac pomogl :] |
|
|
|
 |
Problemator
|
Wysłany: 26-11-2005, 23:49
|
|
|
Proszę bardzo <klik!>
[ Dodano: 27-11-2005, 00:13 ]
Jednakże mam jeszcze jedno pytanie. Próbowałem tam zminiać ustawienia ale coś mi nie idzie. Czy mógłby ktoś jeszcze mi napisać jak usatawia się poprawnie scrolling pionowy?. |
|
|
|
 |
Hlopcyk

|
Wysłany: 27-11-2005, 00:31
|
|
|
ergo napisał/a: | prosze wcisnac pomogl :] |
Bez komentarza... |
|
|
|
 |
Problemator
|
Wysłany: 27-11-2005, 00:32
|
|
|
A czemu nie to też sposób na zdobycie punktów. Przy okazji się powtórzę:
"Jednakże mam jeszcze jedno pytanie. Próbowałem tam zminiać ustawienia ale coś mi nie idzie. Czy mógłby ktoś jeszcze mi napisać jak usatawia się poprawnie scrolling pionowy?." |
|
|
|
 |
irekk

|
Wysłany: 27-11-2005, 01:04
|
|
|
ergo napisał/a: | prosze wcisnac pomogl :] |
przeginasz |
_________________ Cygantura |
|
|
|
 |
ORI

|
Wysłany: 27-11-2005, 08:29
|
|
|
qbs, zgadzam sie i to na dodatek ergo, jest z ST |
|
|
|
 |
Problemator
|
Wysłany: 27-11-2005, 09:35
|
|
|
Stop!. Co to ma być się pytam. Na początek pragnę wyjaśnić DO CZEGO SŁUŻY OPCJA 'Pomógł'/'Pomogła', bo zdaję się iż ktoś tu zapomniał.
Ta opcja jest dla tych, którzy szukają odpowiedzi na pytania i dla tych, którzy na pytania odpowiadają. Jeśli użytkownik pomógł innemu, punkt mu się należy, po prostu jest to swoista zapłata, która określa wręcz rangę osoby pomagającej.
Dałem mu punkt bo jako JEDYNY tutaj podjął się tego problemu i po części go rozwiązał - popchnął moje działania nieco dalej. Został mi z całego problemu JEDEN feler, a mianowicie ( że znów zacytuję ):
""Jednakże mam jeszcze jedno pytanie. Próbowałem tam zminiać ustawienia ale coś mi nie idzie. Czy mógłby ktoś jeszcze mi napisać jak usatawia się poprawnie scrolling pionowy?."
Jego wypowiedź mogła zabrzmieć jakoś 'żebraczo', ale jest uzasadniona, nie rozumiem zatem waszego stosunku do zaistniałej sytuacji.
Proszę też o kontynuowanie odpowiedzi na moje pytanie. |
|
|
|
 |
geman

|
Wysłany: 27-11-2005, 09:47
|
|
|
Punkt 10. regulaminu
Cytat: | 10. Punkty 'pomógł' są dobrowolnym dowodem wdzięczności za udzieloną pomoc i nie mogą być w żaden sposób wymuszane poprzez stosowne dopiski w postach bądź podpisie." |
Powiem tak: gdyby ergo nie był w ST, to by miał warna od ręki
Nadrobiłam to o czym panowie powyżej zapomnieli. Koniec tego tematu. Proszę kontynuować wątek związany z problemem założyciela tematu. Sylwia |
_________________ No PW/GG/mail. Pomagam tylko na forum. |
Ostatnio zmieniony przez Sylwia 27-11-2005, 09:59, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Sylwia

|
Wysłany: 27-11-2005, 10:05
|
|
|
Problemator napisał/a: | Jednakże mam jeszcze jedno pytanie. Próbowałem tam zminiać ustawienia ale coś mi nie idzie. Czy mógłby ktoś jeszcze mi napisać jak usatawia się poprawnie scrolling pionowy?. |
http://www.kurshtml.boo.p...nimacja_marquee |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Problemator
|