|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: arcy 12-09-2007, 16:58 |
SQL Error : 1020 |
Autor |
Wiadomość |
jacaczek

|
Wysłany: 15-01-2006, 22:15 SQL Error : 1020
|
|
|
Witam!
Otóż mam taki problem:
Kod: | Błąd Ogólny
Could not obtain user/online information
DEBUG MODE
SQL Error : 1020 Record has changed since last read in table 's'
SELECT u.username, u.user_id, u.user_allow_viewonline, u.user_level, s.session_logged_in, s.session_ip, s.session_start, s.session_page FROM jp18prx_users u, jp18prx_sessions s WHERE u.user_id = s.session_user_id AND s.session_time >= 1137359267 ORDER BY u.username ASC, s.session_ip ASC
Line : 283
File : page_header.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum
|
Był już ten temat poruszany na tym forum, jednak odpowiedź na niego nie jest satysfakcjonująca. Otóż było napisane w temacie, że przyczyną problemu jet werscja php (4.1.7-standard). Na swoim serwerze operuję nowszą wersją php (4.3.0) i ten problem również się pojawia. Mogę prosieć o pomoc? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dlugi

|
Wysłany: 15-01-2006, 22:20
|
|
|
Popraw nazwe tematu |
|
 |
Jack.Ketcham
|
Wysłany: 15-01-2006, 22:21
|
|
|
Wejdź do phpMyAdmin, napraw a potem przeprowadź optymalizację wszystkich tabel.
To było więcej niż jeden raz - szukaj . |
|
|
|
 |
jacaczek

|
Wysłany: 15-01-2006, 22:49
|
|
|
Jack.Ketcham napisał/a: | Wejdź do phpMyAdmin, napraw a potem przeprowadź optymalizację wszystkich tabel. |
Chciałbym bardziej wiedzieć, jak temu przeciwdziałać, a nie naprawiać.
Cytat: | To było więcej niż jeden raz - szukaj |
Spędziłem na wyszukiwarką sporo czasu i udało mi się znaleść tylko jeden temat odnośnie mojego problemu. Jeśli są inne, które rozwiąrzą ten problem proszę o linki. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!