|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[opinie] ota.pl |
Autor |
Wiadomość |
Regss

|
Wysłany: 06-01-2006, 18:13
|
|
|
Ja również nie miałem problemów z podpięciem domeny, a w końcu admin też człowiek rodzina, praca itp. Pewnie jak wy byście mieli serwery i sprzedawali hosting to byście siedzieli 24/7 przed kompem z włączonym skypem, gg, tlenem, naładowaną na maks komórka i co 1 min sprawdzali pocztę czy przypadkiem ktoś nie ma problemu. W końcu domen nie podpina się co tydzień i nie jest to takim strasznym minusem, że admin w pojedyńczych przypadkach zwleka, lub może coś mu umknęło. Najważniejsze, że wszystko szybko śmiga i jest taniutko |
_________________ Hej Gość zapraszam na www.capoeiragorzow.ota.pl |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Mich@ł

|
Wysłany: 07-01-2006, 13:20
|
|
|
No i wkońcu po po nad 2 tygodniach doczekałem się podpięcia domeny... Administrator się chyba obudził. |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
moron
|
Wysłany: 22-01-2006, 19:58
|
|
|
caly dzien stoi...
czyzby sie spakowali? |
_________________ przenosze fora z fora.pl i innych darmowych serwisow ktore nie udostepniaja bazy! |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 22-01-2006, 21:00
|
|
|
raczje nie bo serwer działa do 15 gdzies tak. a teraz baza danych padła Ja się z tamtąd zmywam niedługo juz 2 kont się pozbyłem jeszcze jedno mi zostało. |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
moron
|
Wysłany: 23-01-2006, 18:17
|
|
|
juz dziala
hehehe
ja juz od dawna mam nowy stabilny serwer
tylko jednego serwisu nie chcial mi sie przenosic
ota.pl
goraco NIE polecam
(no yba ze ktos ma tylko 20pln i na gwalt cos potrzebuje ) |
_________________ przenosze fora z fora.pl i innych darmowych serwisow ktore nie udostepniaja bazy! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!