[Problem] podpinanie domeny |
Autor |
Wiadomość |
marios

|
Wysłany: 03-02-2006, 18:38 [Problem] podpinanie domeny
|
|
|
witam, jak podpiąć domenę?? tutaj opisałem wszystko szczegółowo |
Ostatnio zmieniony przez marios 05-02-2006, 11:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Sylwia

|
Wysłany: 03-02-2006, 22:44
|
|
|
Skoro w panelu admina wpisałeś: rozgadani.goin.pl to tak będzie podawać przeglądarka (http://www.rozgadani.goin.pl/check_files.php).
Żeby podpiąć domenę do serwera potrzebujesz skontaktowac się ze swoim adminem by podał Ci dns'y a potem wejść do panelu administracyjnego swojej domeny (pewnie jakis link do niej Ci przysłali) i tam wpisać te namiary. |
|
|
|
 |
NetJaroPL
|
Wysłany: 03-02-2006, 23:33
|
|
|
Aha - domena aktualizuje sie w ciągu 24/h a nie odrazu |
_________________ Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
 |
moron
|
Wysłany: 04-02-2006, 01:46
|
|
|
a to zalezy
.be ida w ciagu kilku minut
pl max 48h ale przewaznie jak mowil jaro do 24h |
_________________ przenosze fora z fora.pl i innych darmowych serwisow ktore nie udostepniaja bazy! |
|
|
|
 |
irekk

|
Wysłany: 04-02-2006, 02:11
|
|
|
Sylwia napisał/a: | skontaktowac się ze swoim adminem by podał Ci dns'y |
tak ale jeszcze powinien zaparkowac domene a na free koncie raczej tego nie zrobi - polskie rozumowanie: masz kase na domene (pomimo ze jest darmowa ) to kup konto, jak nie to (@#$%) ci w (#@$*)
moron napisał/a: | .be ida w ciagu kilku minut |
tyle ze netjaro zapewne chodzi o zjawisko "rozchodzenia" sie domeny a to wlasnie trwa ok 24h bez wzgledu czy pl czy be |
_________________ Cygantura |
|
|
|
 |
moron
|
Wysłany: 04-02-2006, 07:56
|
|
|
fajt...
malo gdzie za free parkuja domeny...
zlyszalem ze nawet w platnych robia czasem problemy... |
_________________ przenosze fora z fora.pl i innych darmowych serwisow ktore nie udostepniaja bazy! |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 04-02-2006, 13:05
|
|
|
moron napisał/a: | zlyszalem ze nawet w platnych robia czasem problemy... |
Jakich ? Chyba ze maja tak oferte skonstruowana i najtansze konta nie maja takich opcji. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
marios

|
Wysłany: 05-02-2006, 12:32
|
|
|
Sylwia napisał/a: | Skoro w panelu admina wpisałeś: rozgadani.goin.pl to tak będzie podawać przeglądarka (http://www.rozgadani.goin.pl/check_files.php).
Żeby podpiąć domenę do serwera potrzebujesz skontaktowac się ze swoim adminem by podał Ci dns'y a potem wejść do panelu administracyjnego swojej domeny (pewnie jakis link do niej Ci przysłali) i tam wpisać te namiary. | domene zarejestrowalem na www.eurodns.com, dnsy serwera mam. Po wejsciu do cp domeny w oknie pojawia mi sie to co i gdzie mam edytowac?
[ Dodano: 11-02-2006, 12:14 ]
dzięki wszystkim za pomoc |
|
|
|
 |
|