phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:30
Spell Checker
Autor Wiadomość
Dlugi


Pomógł: 268 razy
Posty: 1633
Wysłany: 21-02-2006, 21:39   

paniczow, musisz wgrac slownik czyli caly folder spelling tam gdzie masz forum i nadac mu odpowiednie CHOMDY
_________________
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
paniczow

Pomógł: 2 razy
Posty: 181
Wysłany: 24-02-2006, 14:24   

Cytat:
paniczow, musisz wgrac slownik czyli caly folder spelling tam gdzie masz forum i nadac mu odpowiednie CHOMDY


w trym prblem, że mam wszystko wgrane poprawnie, sam słownik działa nie działa tak jak pisałem tylko sama poprawa błędu.

Robię to na krasnalu, czyli Chmody muszą być dobre...
 
     
Y-i

Posty: 11
Wysłany: 24-02-2006, 15:51   

@Dlugi to przyślij mi na meila te juz zmodyfikowane pliki. pawand2@gmail.com
 
     
Dlugi


Pomógł: 268 razy
Posty: 1633
Wysłany: 24-02-2006, 15:55   

Y-i, sciagnij sobie sa w pierwszym poscie
_________________
 
     
Y-i

Posty: 11
Wysłany: 24-02-2006, 16:12   

A ok.
 
     
NoVy


Posty: 45
Wysłany: 25-02-2006, 21:50   

heh.. nie ma mozliwosci zeby slownik poprawial automatycznie slowa w postach ?
 
     
daniel93

Posty: 187
Wysłany: 26-02-2006, 00:22   

NoVy, Good idea
To by był naprawde SUPER mod.
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2922
Wysłany: 26-02-2006, 00:47   

tiaaa a temat z dlugimi postami by sie otwieral wiecznosc :P
_________________
Cygantura
 
     
ShotgunXC

Posty: 44
Wysłany: 27-02-2006, 23:10   

Mam malutki problemik, problem opisywalem bezposrednio w topicu zalozonym przez autora moda na innym forum, ale odpowiedzi nie uzyskalem. Moda zainstalowalem raczej poprawnie, zgodnie z instrukcjami, z tym, że zmodyfikowalem plik spelling.php, tak jak mowil autor w tamtym temacie, tak by nie wywalal bledow w przemie i wszystko smiga na pierwszy rzut oka super. Problem polega na tym, ze kiedy klikne na wyrozniony na czerwono bledny wyraz, to po edycji na poprawny i kliknieciu "Zatwierdz", nie jest on odznaczany na kolor czarny, tylko jest nadal czerwony i dodatkowo zostaje podkreslony. Adres forum to www.computerart.be
 
     
daniel93

Posty: 187
Wysłany: 28-02-2006, 16:45   

qbs, można zrobić że podkreśla podczas wysyłania ;) to by było naprawde przydatne :)

[ Dodano: 28-02-2006, 16:47 ]
ale żeby nie trzeba było w nic klikać !!
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2922
Wysłany: 28-02-2006, 20:47   

daniel93, wowczas by sie posty wysylaly dlugo, wkoncu ad,min by sie wku*** ze obciazasz serwer i by cie wywalil :P
warn za siga
_________________
Cygantura
 
     
~Wiatr~

Posty: 25
Wysłany: 28-02-2006, 21:06   

paniczow napisał/a:
a zna ktoś odpowiedź na błąd który podałem wyżej ??

Czyli jak chcę poprawić wyraz to wyskakuje błąd
w pliku spelling.php
w linijce 59...

To ta linijka
Kod:
     if ($spelling_handle = opendir("spelling/$spelling_dir"))



W topiku z owym modem, tyle że do poprzedniej wersji forum, ktoś napisał że trzeba wypakować foldery ze słowami na daną literę do głównego katalogu Spell Checker. Otóż jeśli zrobiłeś tak, taki własnie komunikat otrzymujesz.
Słownik trzeba kopiować katalogami. Wtedy dopiero działa poprawnie i wyświetla prawidłowe słowa.
 
     
m@rcin...

Pomógł: 11 razy
Posty: 213
Wysłany: 28-02-2006, 21:27   

A ja mam 2 problemy,
1) Nie wyświetla mi się ikonka do sprawdzania pisowni
2) Gdzie wrzucic ten słownik? do jakiego folderu ? :oops:
 
     
~Wiatr~

Posty: 25
Wysłany: 28-02-2006, 21:39   

m@rcin... napisał/a:
A ja mam 2 problemy,
1) Nie wyświetla mi się ikonka do sprawdzania pisowni
2) Gdzie wrzucic ten słownik? do jakiego folderu ? :oops:


Ad 1 Skopiowałeś obrazki do katalogów stylu ?
Ad 2 w katalogu głownym forum
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
xmarcinx


Posty: 4
Wysłany: 28-02-2006, 21:50   

~Wiatr~, też mam ten problem co m@rcin..., a wszystko skopiowałem. Natomiast w instrukcji czyli pliku install.txt jest wzmianka o templates/subSilver/overall_header.tpl a RAR nie zawiera pliku overall_header.tpl - może to jest powód?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę